ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αντίστροφη μέτρηση για Αλεξανδρή

Και στο βάθος... Αλεξανδρής. 
Η απόφαση του Ολυμπιακού να μεταθέσει κατά μία εβδομάδα την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά (στις 21 αντί για τις 14 του μηνός) ενδεχομένως να αποκαλύπτει τις προθέσεις του προέδρου των Πειραιωτών Σωκράτη Κόκκαλη να αναθέσει στον... Αλέξη Αλεξανδρή την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πηγές αναφέρουν πως ο προπονητής της (πρωταθλήτριας) ομάδας νέων του Ολυμπιακού είχε εισηγηθεί την αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας, καθώς πιστεύει πως δεν ωφελούσε σε τίποτα τους «ερυθρόλευκους» να άρχιζαν τόσο νωρίς προπονήσεις.
Αν συνδυάσουμε το γεγονός πως στο θέμα του προπονητή έχει «παγώσει» κάθε δραστηριότητα μετά το «ναυάγιο» της επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Πειραιά, τότε δεν είναι εκτός πραγματικότητας όσοι υποστηρίζουν πως στην Πλατεία Αλεξάνδρας αρχίζουν να πορεύονται με βάση όσα έχει σχεδιάσει ο Αλέξης Αλεξανδρής. Αλλωστε, ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά.
Με το σκεπτικό αυτό, ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πλέον πολύ πιθανό να καταλήξει στη λύση του Ελληνα τεχνικού. Θα πρέπει να προσθέσουμε και κάτι ακόμη: ο κ. Κόκκαλης θέλει την αξιοποίηση παικτών από την ομάδα νέων. Και καταλληλότερος όλων για να το πράξει φαντάζει ο έως τώρα προπονητής τους. Ωστόσο, η επιλογή αυτή βρίσκει αντίθετους τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως τουλάχιστον έχουν τονίσει σε τηλεοπτική εκπομπή.
Η αλλαγή της έναρξης της προετοιμασίας γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες: «Κατά μία εβδομάδα μετατίθεται η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Οι “ερυθρόλευκοι” θα συγκεντρωθούν στου Ρέντη την Δευτέρα 21 Ιουνίου, στις 09.00 και όχι στις 14 του μηνός, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί».

http://sportgreece.blogspot.com/2010/06/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: