ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΑΕΚ...Βλέπουν το νέο… σπίτι τους

Την Δευτέρα (28/6) οι παίκτες της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Την ίδια όμως εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεναγηθούν στο νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.
Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για Αυστρία, όπου η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχουν την δυνατότητα να δούνε εκ πρώτης όψεως το νέο «κιτρινόμαυρο» στολίδι και να ξεναγηθούν στους χώρους (αποδυτήρια, γυμναστήριο, ειδικοί χώροι εστιασης), όπου κατά τη.....
διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής σεζόν αναμένεται να εξελιχθούν σε δεύτερο σπίτι τους.

«Μαύρη πέτρα» στο βουνό

Η κίνηση της διοίκησης πάντως κρίνεται σοφή, καθώς η θέα και μόνο των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι περιμένουν πως και πως αυτή τη μετακόμιση. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι παίκτες της Ένωσης που κατά τη διάρκεια της χρονιάς εξέφραζαν τα (ειρωνικά) σχόλιά τους, τονίζοντας ότι όποιος έχει προπονηθεί στους Θρακομακεδόνες δεν φοβάται κανένα κακό αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα ρίξουν… μαύρη πέτρα στο Βουνό, το οποίο θα θεωρούν ως μακρινή και συνάμα πικρή ανάμνηση.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, θα γίνει ξενάγηση και στα μέλη των «Supporters», στους οποίους θα γνωστοποιηθούν τα προνόμια που θα απολαμβάνουν τη νέα σεζόν.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια: