ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία....σήμερα (17:00)

Με ντέρμπι αρχίζει ο 7ος όμιλος στο Μουντιάλ, καθώς σήμερα το απόγευμα (17:00) ώρα Ελλάδας, η Ακτή Ελεφαντοστού, αντιμετωπίζει στο Πορτ Ελίζαμπεθ, την Πορτογαλία. Η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς ο -ενδεχόμενος- νικητής θα γίνει φαβορί για την πρόκριση, καθώς στον ίδιο όμιλο συμμετέχει και η Βραζιλία.
O Σβεν Γκόραν Ερικσον έχει καθιερώσει το 4-4-2 και στηρίζεται στην άριστη φυσική κατάσταση και ταχυδύναμη των ποδοσφαιριστών του. Ωστόσο, η κορυφαία απώλεια του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αναμένεται να...

αποδυναμώσει τους Αφρικανούς, που θα βασισθούν στην εμπειρία των Κόλο και Γιάγια Τουρέ, καθώς και των Εμάνουελ Εμπουε και Ντιντιέ Ζοκορά.

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Κεϊρόζ, έχει στην διάθεση του μία ομάδα με πληθώρα αστέρων, κορυφαίος των οποίων είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που καλείται να ηγηθεί των Πορτογάλων. Στο κλασικό 4-3-3 των Ιβηρων, καθοριστική αναμένεται η απόδοση των Ρικάρντο Καρβάλιο, Ντέκο, Σιμάο και Μεϊρελες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουρουγουανός, Χόρχε Λαριόντα, ενώ οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Σβεν Γκόραν Ερικσον): Μπαρι, Εμπουε, Κόλο Τουρέ, Μπαμπα, Τιένε, Κουασί, Ζοκορά, Γιάγια Τουρέ, Τιότε, Καλού, Ντουμπια.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Κάρλος Κεϊρόζ): Εντουάρντο, Φερέιρα, Αλβες, Καρβάλιο, Κοεντράο, Μέντες, Μεϊρέλες, Ντέκο, Ρονάλντο, Σιμάο, Λιέντσον.

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_7311.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: