ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Πρώτα το «διαζύγιο» στο λιμάνι

Συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει έως το τέλος της εβδομάδας ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Έλληνας κόουτς θα συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας το μέλλον του στους «ερυθρολεύκους» με τις περισσότερες πιθανότητες να τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού και αναμένονται αρκετές αλλαγές, τόσο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όσο και στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ....Ακόμα και αν γίνει τελικά η μεγάλη έκπληξη και παραμείνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, θα αποχωρήσουν από το λιμάνι αρκετοί «ερυθρόλευκοι». Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένη από την προσφορά ορισμένων παικτών και σκέφτεται να κινηθεί ακόμα και σε λύσεις συμβολαίων.

Σχετικά με τη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του «δράκου» τα ονόματα των Ντούσαν Ίβκοβιτς, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σιμόνε Πιανιτζιάνι και Σέρτζιο Σκαριόλο εξακολουθούν να απασχολούν τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει γίνει κάποια επαφή με έναν από τους συγκεκριμένους τεχνικούς.

Τέλος, προς τη Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως οδεύει ο Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο Ισραηλινός γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ τον προορίζει για βασικό στέλεχος της ομάδας που θέλει να χτίσει.

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_3738.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: