ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Καυτός ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

Ενόψει του Μουντιάλ, ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας τράβηξε το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Ντρίπλες και πέναλτι για καλό σκοπό.
Μια ποδοσφαιρική ομάδα που απαρτίζεται από τις πιο καυτές Ελληνίδες της showbiz, αποτελεί σίγουρα τη φαντασίωση κάθε άνδρα. Εντυπωσιακές γυναίκες, μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες ένωσαν τις δυνάμεις τους, άφησαν για λίγο τις... γόβες, φόρεσαν αθλητικά σορτσάκια και συμμετείχαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για ευγενή σκοπό, αφού τα έσοδα διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό για τη θεραπεία και την ενδυνάμωση γυναικών από κάθε μορφή κακοποίησης WIN Foundation.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Λίνα Μαρίλη, η Μάρα Δαρμουσλή, η Έλενα Τζαβαλιά, η Ζενίλντα, η Γιώτα Τριγώνη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νταϊάνα Ιγροπούλου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Αμαρυλλίς, η Όλγα Φαρμάκη και η πρόεδρος της WIN HELLAS, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, ήταν μερικές από τις γυναίκες που αγωνίστηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα.
Τον ρόλο του τερματοφύλακα ανέλαβαν οι Σόφη Πασχάλη και Όλγα Γερακίδου.

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με άσπρες και κόκκινες φανέλες. Πληροφορίες μας λένε πως στα αποδυτήρια οι περισσότερες δήλωναν συμμετοχή στην κόκκινη ομάδα.
Προπονητής της κόκκινης ομάδας ήταν ο Πέτρος Ίμβριος με τον Γιάννη Καπετάνιο, ενώ της άσπρης ομάδας ο Λευτέρης Πανταζής.
Μοναδικός, με αστείρευτο και απαράμιλλο χιούμορ, στον ρόλο του διαιτητή ο Μάρκος Σεφερλής.
Είχαμε και τραυματισμούς. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκαν η Έλενα Τσαβαλιά με την Όλγα Φαρμάκη. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με το γνωστό μοντέλο να αποχωρεί. Η κόκκινη ομάδα μέχρι και το ημίχρονο έπαιζε μονότερμα την άσπρη ομάδα, ωστόσο, δέχτηκε το πρώτο γκολ. Ο αγώνας έληξε 1-1.
Έκπληξη της βραδιάς η Αμμαρυλίς, η Λίνα Μαρίλη, η Μάντα Παπαδάκου, η Ντορέτα Παπαδημητρίου και η Ζελίντα, που ακούραστες και στα δύο ημίχρονα, «όργωναν» το γήπεδο και κατάφεραν εντυπωσιακές επιθέσεις, δημιουργώντας ευκαιρίες για την ομάδα τους, που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες.
Highlight του αγώνα, στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν οι διάσημες μαμάδες Ντορέτα Παπαδημητρίου και Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν τις θέσεις τους στα παιδιά τους (Πηλαδάκη και Σεφερλή junior), που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
Οι cheerleaders του Ολυμπιακού στο ημίχρονο της αναμέτρησης πρόσφεραν μία ευχάριστη χορευτική νότα στους παρευρισκομένους «φιλάθλους», οι οποίοι στήριζαν δυναμικά τον αγώνα. Μεταξύ αυτών ήταν ο γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Μελισσανίδης, (ο οποίος διατηρεί σχέση με την Χριστίνα Κολέτσα η οποία συμμετείχε στον αγώνα), η Ελένη Φιλίνη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Ιακώβου, η Ιωάννα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Στικούδη.
Η πρόεδρος του φιλανθρωπικού Οργανισμού, Μάντα Παπαδάκου, ευχαρίστησε όλες τις επώνυμες παρουσίες που συμμετείχαν στον αγώνα για να βοηθήσουν και τόνισε πως και άλλες επώνυμες είχαν δεχτεί πρόσκληση, είχαν πει ναι, στάλθηκε δελτίο τύπου με τα ονόματά τους και στο τέλος με διάφορες δικαιολογίες δεν εμφανίστηκαν, σε αντίθεση με όσες αγωνίστηκαν και στάθηκαν στο πλευρό του ευγενούς σκοπού.
Μετά τη λήξη ακολούθησε απονομή αναμνηστικών μεταλλείων και κυπέλλων στους συμμετέχοντες, οι οποίοι στη συνέχεια απόλαυσαν ποτά και σούσι στον όμορφο χώρο της πισίνας του αθλητικού κέντρου, ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή Νίκου Γραμμένου.
Αποκλειστικά πλάνα από τα αποδυτήρια και δηλώσεις των παικτριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: