ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού

Το κορυφαίο, τουλάχιστον από πλευράς δυναμικότητας των δύο μονάχων, παιχνίδι της σημερινής ημέρας θα διεξαχθεί στις 21:30 στο "Soccer City" του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου η Βραζιλία θα
αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του 7ου ομίλου.
Η "σελεσάο" χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση νίκησε στην πρεμιέρα τη Βόρεια Κορέα με 2-1, ενώ αντίθετα η Ακτή Ελεφαντοστού έμεινε στο 0-0 με την Πορτογαλία. Ενδεχόμενη νίκη της Βραζιλίας θα στείλει το..... συγκρότημα του Κάρλος Ντούνγκα στην επόμενη φάση, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Σβεν Γκόραν Ερικσον θέλει, τουλάχιστον, την ισοπαλία γιοα να μείνει "ζωντανή" στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η επανεμφάνιση του Ντιντιέρ Ντρογκμπά στην αρχική ενδεκάδα των Ιβοριανών είναι η είδηση του ματς, ενώ από την πλευρά του Ντούνγκα δεν προτίθεται να κάνει καμία αλλαγή σε σχέση με τους 11 που παρέταξε εναντίον της Βόρειας Κορέας.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Ντούνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος, Φελίπε Μέλο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ελάνο, Κακά, Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Σβεν Γκόραν Ερικσον): Μπαρί, Γκι Ντεμέλ, Κόλο Τουρέ, Ζοκορά, Τιενέ, Εμπουέ, Τιοτέ, Γιάγια Τουρέ, Κουασί, καλού, Ντρογκμπά.

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_9377.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: