ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Αλλαξε σελίδα ο Ολυμπιακός - Εποχή Μαρινάκη στο Λιμάνι (VIDEO)

Νέα σελίδα γύρισε στην ιστορία του Ολυμπιακού, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από σήμερα ο νέος μεγαλομέτοχος του ΟΣΦΠ, καθώς από σήμερα κατέχει το 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει πρόεδρος για ένα ακόμη χρόνο τουλάχιστον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Ο Κόκκαλης δήλωσε τα εξής για την συμφωνία:
"Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και....


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η πορεία του Σωκράτη Κόκκαλη στις οθόνες σας
πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τόνισε:
"Όπως σας είπε και ο πρόεδρος που παραμένει πρόεδρος, ότι είπαμε και κάναμε, το καναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοππτική και για την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ότι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό".

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει το 67% της ΠΑΕ, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα κρατήσει το 11%, ο Λαυρεντιάδης έχει 10%, όσο και ο Ερασιτέχνης και το υπόλοιπο 2% ανήκει σε μικρομετόχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


«Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει όλα όσα διεκδικούσε όλα αυτά τα χρόνια. Επετεύχθη μια συνεργασία που είχε βασικό γνώμονα την πρόοδο κι ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός» είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά το τέλος της συνάντησης. Από την πλευρά του, το νέο αφεντικό του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Ο κ. Κόκκαλης θα παραμείνει πρόεδρος και μετά την συμφωνία. Ο,τι είπαμε και συμφωνήσαμε το κάναμε για το καλό και το μέλλον του Ολυμπιακού για την προοπτική και την ελπίδα. Εχουμε πολλά να πούμε στο εγγύς μέλλον. Η συμφωνία αυτή ό,τι καλύτερο για τα χρόνια που έρχονται» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης!

Ακολούθως μίλησε και ο νομικός σύμβουλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, κ. Βρέντζος ο οποίος αναφερόμενος στα της συμφωνίας, είπε: «Επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αποφασίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 50 εκατ. ευρώ, την οποία θα καλύψει ο κ. Μαρινάκης και θα φτάσει στο 67% των μετοχών, μέσω απόκτησης μετοχών από τον κ. Κόκκαλη. Οι νομικοί και οικονομικοί σύμβουλοι θα κανονίσουν τα περαιτέρω, ο κ. Κόκκαλης θα παραμείνει πρόεδρος».
 Η πορεία του Σωκράτη Κόκκαλη στις οθόνες σας

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_138.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: