ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ολυμπιακός...«Πετάει» για Μόναχο

26 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 10 ΝΕΑΡΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΡΝΤΟ, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.-
Την αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (24/6) για το Μόναχο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ανακοίνωσε ο Έβαλντ Λίνεν.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε στην αποστολή 26 παίκτες, από τους οποίους οι 10 είναι πιτσιρικάδες. Μπορεί η προετοιμασία να έχει ξεκινήσει ωστόσο, τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά και ο Λίνεν πήρε και κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν στα.....

πλάνα του.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης που το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αντίθετα με τον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο και μένει να δούμε, αν η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον του. Απ' την Τρίτη έχει προκύψει μια διαφορά στο οικονομικό με τη Ραπίντ και το θέμα βρίσκεται στον αέρα.

Οι 26 παίκτες

Αναλυτικά, οι 26 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν για το Μόναχο είναι οι εξής:

Ρ. Μπράβο, Βάντερσον, Ντάρμπισιρ, Επστάιν, Φετφατζίδης, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κρητικός, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Μέγιερι, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρουγκάλας, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης και Ζαϊρί.

Ενοχλήσεις ο Ντουντού

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ο Ντουντού ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί αστράγαλο και έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ζαϊρί που ανέβασε την ένταση.

Ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ ο Βάντερσον έκανε πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Το πρωί (08:30) της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη προπόνηση στου Ρέντη και μερικές ώρες αργότερα, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μόναχο.

Αναβολή της Γ.Σ.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (25/6) γενική συνέλευση της ΠΑΕ, από την οποία θα έπαιρνε και επίσημη μορφή η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η καθυστέρηση οφείλεται καθαρά σε κάποια γραφειοκρατικά θέματα και πλέον οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Μένει ο Μώραλης

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Μώραλης θα παραμείνει στο πόστο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ. Η νέα διοίκηση του πρότεινε να συνεχίσει και αφού πήρε το ΟΚ από τον Σωκράτη Κόκκαλη, δέχθηκε τη πρόταση που του έγινε. 
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=137424

Δεν υπάρχουν σχόλια: