ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ...

Συνελήφθησαν χθές Τρίτη 1-6-2010 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών στα πλαίσια του αυτοφώρου, δύο 2 ημεδαποί, ένας 1 άνδρας και μία 1 γυναίκα, γιατί κινούμενοι με Ι.Χ.Ε.  αυτοκίνητο παρουσιάστηκαν σε ηλικιωμένα άτομα και με...
το πρόσχημα ότι ενεργούν κατ’ εντολή των παιδιών τους ή άλλων στενών συγγενικών προσώπων τους, λόγω ύπαρξης οφειλής προς αυτούς,  κατόρθωσαν να εξαπατήσουν αυτά και να τους αποσπάσουν σε τέσσερις 4 περιπτώσεις στα Δ.Δ. Πόρου, Ανθρακιάς, Πυλωροί και Οροπέδιο, το συνολικό χρηματικό ποσό των 3540 Ευρώ.
Οι συλληφθέντες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Γρεβενών.
Προσοχή …..
Η Α.Δ. Γρεβενών παρακαλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διαδώσουν ο καθένας στον κύκλο των συγγενών τους, των γειτόνων τους ή των γνωστών και φίλων τους, σχετικά με την εγκληματική αυτή δράση των απατεώνων και σε κάθε περίπτωση να ειδοποιείται αμέσως η αστυνομία τηλεφωνικά στον αριθμό 100.
greveniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια: