ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Το συγκινητικό αντίο του Τάσου Πάντου

Σεμνός και ταπεινός. Παίκτης και άνθρωπος με ψυχή!
Όλες οι ομάδες αξίζει να έχουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές - ανθρώπους σαν τον Τάσο Πάντο. Συμπαίκτες, αντίπαλοι, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι από ολες τις ομάδες έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν για το ήθος του Παντούρου όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του και μετά πέρασε στον κόσμο. Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του οι πληροφορίες λένε ότι έχει προτάσεις από Καβάλα και Πανσερραϊκό, αλλά είναι μάλλον πιο κοντά στον.....

ΠΑΣ Γιάννενα.


Η δήλωση του Τάσου Πάντου - που αναρτήθηκε στο επίσημο site του Ολυμπιακού - έχει ως εξής:

"Έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας μου στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αποχωρώ σεμνά και ταπεινά, έτσι όπως λειτούργησα όλο αυτόν τον καιρό και έτσι όπως πιστεύω ότι αρμόζει έναντι στην ιστορία και στο μεγαλείο της ομάδας αυτής.

Νιώθω την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και μου έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ελλάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίστηκα με τους παλιούς συμπαίκτες και προπονητές μου, έχοντας σαν μοναδικό γνώμονα το καλό και το συμφέρον του Ολυμπιακού και τον σεβασμό της ιστορίας που πρεσβεύει αυτή η φανέλα.

Τέλος θέλω να σταθώ στον τεράστιο και ανυπέρβλητο κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου και την δύναμη που μου έδιναν να προσπαθώ για το καλύτερο.

Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου... Δεν ξέρω αν κατάφερα να μπω στο πάνθεον της ιστορίας των παικτών του συλλόγου, μπήκα όμως στις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Αυτό για μένα ήταν και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και αναγνώριση...

ΥΓ. Θέλω να ευχηθώ στο νέο Δ.Σ. του Ολυμπιακού, στους παλιούς και νέους συμπαίκτες και προπονητές, υγεία και πολλές επιτυχίες στο έργο τους". 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_7498.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: