ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

«Δεν θα παραδοθούμε στον Ολυμπιακό»

O πρόεδρος της Μπέσα, αντιπάλου του Ολυμπιακού για το Europa League, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM «έχρισε» φαβορί των δύο αναμετρήσεων τους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, ο Μπιζμπιλί Νετζάτ τόνισε πως...
Ζήτησε τη "βοήθεια" των Αλβανών της Ελλάδας για το ματς του Καραϊσκάκη
η αλβανική ομάδα δεν θα παραδοθεί αμαχητί και έκανε κάλεσμα στους ομοεθνείς του που ζουν στην Ελλάδα να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου για πρόκριση.
Συνέντευξη στον Άγγελο Βεΐζι
«Ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς συλλόγους της....

Ευρώπης. Εμείς, αν και αουτσάιντερ, σας εγγυούμαι πως θα δείτε δύο πολύ ανοιχτά παιχνίδια, τόσο στην Αλβανία όσο και στην Ελλάδα. Προσωπικά δίνω πιθανότητες 60-40 στον Ολυμπιακό για να πάρει αυτός της πρόκριση. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να έχουμε την συγκεκριμένη κλήρωση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδοθούμε από τώρα, πριν δώσουμε την μάχη μας. Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και σίγουρα θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη νίκη. Ο αντίπαλος μας έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε αποδείξει πως έχουμε ανέβει επίπεδο, τόσο συλλογικά όσο και με την Εθνική ομάδα», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Μπέσα, ενώ στη συνέχεια έδειξε να μην γνωρίζει τις διοικητικές εξελίξεις στους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη. Τον κύριο Μαρινάκη δυστυχώς δεν τον γνωρίζω ακόμη. Έχει σίγουρα ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ σε σύγκριση με εμάς, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε ν κάνουμε την έκπληξη. Όπως βλέπουμε και στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ομάδες σαν την Γερμανία, την Γαλλία και την Ισπανία χάνουν από θεωρητικά πιο αδύναμες. Αυτό θα είναι οδηγός για εμάς και με την βοήθεια του Θεού θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Σίγουρα αν καταφέρουμε και προκριθούμε θα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Στα 5 χρόνια που βρίσκομαι στην προεδρία του συλλόγου, έχουμε δώσει πολλές ευρωπαϊκές μάχες και μεταξύ άλλων, έχουμε αποκλείσει αρκετές ισχυρές ομάδες, από την Σερβία και την Κύπρο αντίστοιχα (Εθνικό Άχνας). Όποτε, η πρόκριση δεν θα είναι καθόλου εύκολη ούτε για τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και για εμάς.».

Τέλος, ζήτησε τη συνδρομή των Αλβανών φιλάθλων που ζουν στην Ελλάδα, στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Εμείς ελπίζουμε πως στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' θα μας αγκαλιάσει ο αλβανικός λαός που ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Περιμένουμε πολλά από αυτόν. Δεν έχει σημασία τι ομάδα υποστηρίζουν στην πατρίδα, εμείς θα αγωνιστούμε στην Ελλάδα ως μια ομάδα της Αλβανίας και έχω την πεποίθηση πως θα μας αγκαλιάσουν. Το ότι ζουν πολλοί ομοεθνείς μας μετανάστες στην χώρα σας, αυτό μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο». 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_7375.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: