ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Στο πιο ψηλό σκαλί βρέθηκε η Ένωση Μιδέας Αργολίδας, κερδίζοντας στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών τον Εθνικό Βατερού Κοζάνης με 1-0 στο γήπεδο Λιβαδιάς.
Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στο ένα γκολ, ένας τελικός με όλη τη σημασία της λέξης, ανάμεσα σε δύο ισάξιους αντιπάλους. Οι Πελοποννήσιοι κατάφεραν να σκοράρουν, κράτησαν το γκολ υπέρ τους με καλά οργανωμένη την άμυνα και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου, από την άλλη οι Κοζανίτες
έδειξαν σε άλλο ένα ματς στοιχεία πολύ συγκροτημένης ομάδας, προσπάθησαν, ατύχησαν στο δοκάρι του Σαριόγλου (35΄), διατύπωσαν όμως και παράπονα από τη διαιτησία του Βοιωτού Βασιληά. 
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 35΄, όταν ο Δερμιτζάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ζηνόβιου (0-1). 
Διαιτητής: Βασιληάς (Τσαρνάς, Πάνος).
ΒΑΤΕΡΟ: Στ. Ζηνόβιος, Κ. Κιβρακίδης, Γκουντουβάς (65΄ Συμελίδης), Μετικάνος, Καλλιανίδης, Αποστολίδης (80΄ λ.τ. Ζεϊπίδης), Φωτιάδης, Τσιώνης (46΄ λ.τ. Μπλάντζας), Ν. Ζηνόβιος, Νάννος, Σαριόγλου.
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Λάσκαρης, Καλιαμούτος, Μπούρας, Ευθυμίου, Νότης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος (65΄ Γκολέμης), Ανδρεαδάκης (85΄ Παπαϊωάννου), Χρυσαφίδης, Δερμιτζάκης, Καραγκούνης (70΄ Ανδριανόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: