ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Παρουσία Μαρινάκη η προετοιμασία

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» καθώς θα δώσουν φιλικό κόντρα στην τοπική ομάδα, Κάουφμπεουρεν, με τον Λίνεν να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίες.
Ωστόσο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οι Πειραιώτες δεν θα είναι...

μόνοι τους, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που θα έχει την πρώτη του επαφή με τους παίκτες της ομάδας.
Ο νέος διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, θα βρεθεί προς το τέλος της εβδομάδας στο Μόναχο και θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται η ομάδα.

Όσον αφορά στην απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων»... πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο γυμναστής του συλλόγου, Χρήστος Μουρίκης, ο οποίος προσπάθησε να κάνει την... ζωή δύσκολη στους Πειραιώτες με πολλές διατατικές ασκήσεις.

Στην συνέχεια, ο Έβαλντ Λίνεν δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, σταματώντας ουκ ολίγες φορές τις ασκήσεις για να κάνει παρατηρήσεις, με τους Ραούλ Μπράβο και Κέβιν Μιραλάς να δέχονται τις περισσότερες.

Αντίθετα, Πάρντο και Φετφατζίδης εμφάνισαν πολύ καλό πρόσωπο και δέχθηκαν τα μπράβο από τον Γερμανό τεχνικό ηγέτη της ομάδας του Λιμανιού. Απόντες από το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ήταν οι Ντάρμπισιρ, Ζαϊρί, Λεντέσμα, Ντουντού, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης και Βάντερσον που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Άγγλος με τον Μαροκινό έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην πισίνα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωί στις 11:00 ώρα Ελλάδας με μία προπόνηση και το απόγευμα στις 19:30 έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Κάουφμπεουρεν.

Μάλιστα, το εν λόγω φιλικό, που είναι το πρώτο για τους «ερυθρόλευκους» την νέα αγωνιστική περίοδο, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και των οπαδών της ομάδας στην Γερμανία. Ήδη έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο Βόρισχοφεν αρκετοί φίλαθλοι από το Μόναχο.

(sportnet)

Δεν υπάρχουν σχόλια: