ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη Έλληνας παιδεραστής στο αεροδρόμιο του Ντένβερ των ΗΠΑ

Internet_porno_childΈνας 42χρονος άντρας από την Αργυρούπολη μιλούσε ηλεκτρονικά για πέντε ολόκληρους μήνες με μια υποτιθέμενη μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας πέντε και επτά ετών στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ με σκοπό να επισκεφθεί την οικογένεια και να ασελγήσει σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών. Η μεταναστευτική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών όμως, ευτυχώς, του χάλασε τα σχέδια, όπως αναφέρει στην εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας της..... Αμερικής, ο εκπρόσωπος του γενικού εισαγγελέα. 
Ο επίδοξος παιδεραστής με όπλο του το διαδίκτυο προσέγγιζε με το καλό την υποτιθέμενη μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Η επιθυμία του ήταν τόσο ισχυρή που ξεκίνησε από την Αθήνα και μέσω Άμστερνταμ πήγε στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών και από εκεί στο Ντένβερ προκειμένου να κακοποιήσει σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια. Στο αεροδρόμιο του Ντένβερ όμως αντί να τον περιμένει η μητέρα με τα δύο κορίτσια, τον περίμεναν πράκτορες και αξιωματούχοι της Μεταναστευτικής Υπηρεσίας και τον συνέλαβαν.
«Μέσω Ιντερνετ νόμιζε ότι επικοινωνούσε με κάποια γυναίκα μητέρα δύο μικρών παιδιών και εξέφρασε την επιθυμία να έχει σεξουαλική συνεύρεση με τα δύο μικρά παιδιά της (κορίτσια), πλην όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με μία πράκτορα της Μεταναστευτικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών» δήλωσε ο εκπρόσωπος του γενικού εισαγγελέα.
Ο 42χρονος επικοινωνούσε μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο “davviddd” γραμμένο με 2 v και 3 d. Στη συνομιλία του λέει πώς είναι έγγαμος, η σύζυγός του εργάζεται σε άλλη πόλη και σκέφτεται να την χωρίσει. Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να πληρώσει τα εισιτήρια για την μητέρα και τα δυο ανήλικα κορίτσια για να μεταβούν από το Ντένβερ στην Ελλάδα.
Ο 42χρονος Έλληνας κρατείται σε φυλακή στο Ντένβερ και θα παραπεμθεί σε δίκη. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές των Ηνωμένων Πολιτειών αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και 30 χρόνια και πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων.

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: