ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η μεγάλη επιστροφή.....Στη Superleague o Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε την άνοδό του στη Superleague μετά τη χρυσή ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ στον τελικό των πλέι-οφ. Διαμαρτύρονται δικαίως οι Κρητικοί για γκολ του Βλόνταρτσικ που ακυρώθηκε.
Για να έρθει αυτό το 1-1 έπρεπε να δούμε ένα... ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, με τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να κρατήσει την ισοπαλία που τον έστελνε στην μεγάλη κατηγορία (έπαιζε για το 1Χ) και τον ΟΦΗ να επιτίθεται τις περισσότερες φορές ανορθόδοξα και με πρωταγωνιστή τον Πόποβιτς.
Οσες φορές έβγαιναν οι φιλοξενούμενοι με αξιώσεις στην επίθεση, τότε ο επόπτης σήκωνε τη σημαία για οφσάιντ, μιας και οι Σερραίοι το έπαιζαν έξυπνα και μερικές φορές με ρίσκο.
Ολα αυτά μέχρι το 33ο λεπτό όταν ο Πανσερραϊκός στη μοναδική του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Σκόρερ ο Παπάζογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα τη σέντρα του Τάντιτς και με κεφαλιά σε πρώτο χρόνο έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος (το οποίο λόγω σβηστών προβολέων άρχισε με σχεδόν 40λεπτη καθυστέρηση) ο ΟΦΗ ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον νεοεισελθών Ογκουνσότο στο 46', αλλά στη συνέχεια δεν πέτυχε το δεύτερο τέρμα που θα τον έστελνε στη Superleague.
Για να ακριβολογούμε το πέτυχε στο 68ο λεπτό με τον Βλόνταρτσικ, αλλά ο επόπτης ανακάλυψε οφσάιντ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί λανθασμένα.
Δεν έφτανε αυτό, αλλά οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες μετά τη (σωστή) αποβολή με δύο κίτρινες του Μπούρμπου για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.
contra

Δεν υπάρχουν σχόλια: