ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

TOP 10 - Οι 10 Καλύτερες Ποδοσφαιρικές Φάρσες

image description
image descriptionΝο 10: Steve Ogrizovic: Το 2003 διέρευσαν πληροφορίες για την απαγωγή του τερματοφύλακα της Κόβεντρι από την κυβέρνηση του Καζακστάν με την κατηγορία της κατασκοπείας. Τελικά η αστυνομία βρήκε τον Ogrizovic να προπονείται κανονικά στο γήπεδο...
 

Νο 9:Didier Baptise: Το 1999, η News of the World έγραψε ότι η Λίβερπουλ υπογράφει τον 19χρονο Γάλλο Baptise για 3,5 εκ. λίρες. Οι Times αναδημοσίευσαν την ιστορία απλά για να καταλάβουν ότι ο Baptise ήταν Άγγλος αμυντικός στην ερασιτεχνική Harchester
image description
Νο 8:Ντιέγκο Μαραντόνα: Την Πρωταπριλιά του 1988, η Σοβιετική εφημερίδα Izvestia αποκάλυψε ότι ο Μαραντόνα έπαιρνε μεταγραφή από τη Νάπολι στην Σπαρτάκ Μόσχας. Τα διεθνή μέσα αμέσως το μετέδωσαν καθώς η είδηση προερχόταν από την ΕΣΣΔ.
image description
Νο 7:Franz Carr: Μετά το εκπληκτικό του ντεμόύτο με τη Νόττινγκχαμ Φόρεστ, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον προπονητή Brian Clough άδεια να μιλήσουν στον νεαρό. Τελικά ο Clough τους έστειλε έναν άλλο παίκτη από την ομάδα των νέων ο οποίος παρίστανε τον Carr.
image description 
Νο 6: Εθνική Πορτογαλίας: Η Πορτογάλοι αφού είχαν αποκλειστεί από το Μουντιάλ του 1998, ειδοποιήθηκαν ότι τελικά θα συμμετάσχουν καθώς το Συμβούλιο Ασφαλείας απέκλεισε την ομάδα του Ιράν. Στον ενθουσιασμό, λίγοι πρόσεξαν ότι ήταν Πρωταπριλιά..
image description
Νο 5:Ομόνοια: Πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι οπαδοί των Άγγλων τσέκαραν τους αντιπάλους τους στη Wikipedia. Βρήκαν ότι παίκτες της Ομόνοιας ήταν ο εικονιζόμενος πιανίστας Richard Clayderman και ο κικ-μπόξερ Βαν Νταμ. 
image description
Νο 4:Musal Bugduv: Το 2009 οι Times του Λονδίνου παρουσίασαν τους 50 ανερχόμενους αστέρες του ποδοσφαίρου. Στο Νο 16 ήταν ο Μολδαβός Masal Bugduv, που τελικά αποδείχθηκε ως κατά φαντασίαν δημιούργημα του δημοσιογράφου.
image description
Νο 3:Ali Dia: Το 1996, ο Σούνες, προπονητής της Σαουθάμπτον υπέγραψε τον Σενεγαλέζο Ali Dia της Παρί, μετά από τηλέφωνο του Ζωρζ Ουέα. Στο πρώτο ματς τελικά ο Σούνες κατάλαβε ότι ο Dia ήταν Άγγλος παίκτης της Blyth Spartans και ότι στο τηλέφωνο δεν ήταν ο Ουεά.
image description
Νο 2:Κάρλ Πάουερ: Το 2001, ο Άγγλος κωμικός εμφανίστηκε μέσα στο γήπεδο για να φωτογραφηθεί επισήμως με την Μάντσεστερ Γιουν. πριν τον αγώνα με τη Μπάγερν στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φίλαθλοι αναρωτιόντουσαν ποιος ήταν ο 12ος παίκτης!
image description
Νο 1:Heineken: Το 2009, στη διάρκεια του Ρεάλ - Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ η Heineken διοργάνωσε βραδιά Ποίησης & Κονσέρτου σε 1136 ανυποψίαστους οπαδούς. Τελικά εμφάνισε μια γιγαντο-οθόνη για να δουν το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: