ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-1..(video)

Στο πρώτο, ουσιαστικά, δυνατό φιλικό επί γερμανικού εδάφους ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι "ερυθρόλευκοι" παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις (Ντουντού, Λεντέσμα, Νταρμπισάιρ, Μαρέσκα και Βάντερσον), γεγονός που δεν επέτρεψε στον Εβαλντ Λίνεν να βγάλει σαφή συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν σε περίπου 2 εβδομάδες στο β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με την αλβανική Μπέσα.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα από τους Κροάτες, αλλά βρέθηκε....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Βασιλόγιαννης στο 13΄ ανέτρεψε τον Ντόντο μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Σαμίρ. Η καλύτερη ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους" στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 39΄ με το σουτ του Μιραλάς να διώχνει ο Μπούτινα και στη συνέχεια το σουτ του Μπάμποβιτς από πολύ κοντά ήταν άστοχο.
Το δεύτερο μέρος σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Επστάιν στη μέση (έπεσε άτσαλα στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου). Ο άτυχος παίκτης έμεινε για περίπου 15 λεπτά στο χορτάρι, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο στο γήπεδο για να τον παραλάβει.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ζαϊρί μετά από σέντρα του Νικλιτσιώτη διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Βασιλόγιαννης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Βαλεριάνος, Μπάμποβιτς, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ντιόγο, Μιραλάς. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι Πάρντο, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Μήτρογλου, Ρουγκάλας, Ποτουρίδης, Σοϊλέδης, Κρητικός, Κατσικογιάννης, Ζαϊρί. 

http://todekari.blogspot.com/2010/07/1-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: