ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σημάδια βελτίωσης έδειξε ο Αρης στο 2-1 επί της Κέρκυρας

Ο Ναφτί άνοιξε το σκορ για τον Αρη
Ο Αρης επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δείχνοντας σημάδια βελτίωσης. Ωστόσο ο τραυματισμός του Μεχντί Ναφτί έφερε τον προβληματισμό στο «κίτρινο» στρατόπεδο. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο...
Χουάν Κάρλος Τόχα που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από λάθος του Σηφάκη, ισοφάρισε ο Έμ Βίλα για την Κέρκυρα.
Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, σταθερός σε μια διάταξη 4-4-2, χρησιμοποίησε τους Νέτο, Μίσελ στα άκρα και στο κέντρο της άμυνας τους Λαζαρίδη, Ρονάλντο Γκιάρο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Μενδρινός, Ναφτί και στα άκρα οι Χαβίτο (δεξιά), Κάλβο (αριστερά). Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν οι Αραβίδης, Τσέζαρεκ.


Κεντρικό πρόσωπο για τον Αρη ήταν ο Βραζιλιάνος Μισέλ ο οποίος ήταν εξαιρετικός τόσο στα ανασταλτικά καθήκοντά του, αλλά κυρίως βοήθησε πολύ με τις προωθήσεις του. Ο Αρης αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξή του, σε αντίθεση με την Κέρκυρα που έδειξε στην αρχή ότι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.


Απείλησε μάλιστα για πρώτη φορά με τον Λαμπρόπουλο στο 16ο λεπτό. Ο Αρης είχε δύο ευκαιρίες για να πετύχει γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, αλλά αρχικά το σουτ του Νέτο απομακρύνθηκε από τον Αποστολίδη, ενώ στο 43' ο Τσέζαρεκ δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή.


Παιχνίδι κέντρου έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Κέρκυρα και πάλι απείλησε πρώτη με ένα σουτ από τον Καλατζή, όμως στο 52ο λεπτό ο Μεχντί Ναφτί πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα. Επιχειρώντας κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, η πορεία της μπάλας ξεγέλασε τον Αποστολίδη και κατέληξε στα δίχτυα (1-0).


Δύο λεπτά αργότερα, ο Χαβίτο έφθασε στη πηγή αλλά δεν δροσίστηκε, αφού έπειτα από μια εντυπωσιακή ενέργεια όπου ξεπέρασε τρεις παίκτες, έκανε ένα χλιαρό σουτ. Στο 71ο λεπτό και σε μια ανύποπτη φάση, ο Μιχάλης Σηφάκης έκανε άστοχη έξοδο και ο Εμ Βίλα με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.


Στο 80ο λεπτό, ο Μεχντί Ναφτί δέχθηκε ένα χτύπημα στο καλάμι και αποχώρησε από το γήπεδο. Ο Τυνήσιος θα υποβληθεί την Πέμπτη σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παπαζαχαρίας με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Τόνι Κάλβο ο οποίος με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (77' Βαγγέλη), Μίσελ (86' Αγτζίδης), Λαζαρίδης (66' Οριόλ), Ρονάλντο (71' Κουλουχέρης), Μενδρινός (77' Κατίδης), Νάφτι (80' Οικονομόπουλος), Χαβίτο, Κάλβο, Αραβίδης (71' Παπαζαχαρίας), Τσέζαρεκ (65' Κασναφέρης).


ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Στολτίδης (46' Χάμζε), Ιωάννου (46' Μακρηδημήτρης), Βενέτης, Μίχος (46' Περνία), Κοντοδήμος, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Τσίγκας (46' Έλερι), Λαμπρόπουλος, Καλατζής (65' Μ'Βίλα).
http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231053019

Δεν υπάρχουν σχόλια: