ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - 2-6

 Σάβαβτο 10-7-2010
Χαρά και ζωντάνια πρόσφεραν το απόγευμα του Σαββάτου η παιδική ομάδα της Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (γεννηθείς το 1998-2000) με την ομάδα του Κέντρου Γρεβενών, στις πανέμορφες γηπεδικές εγκαταστάσεις του χωριού.
Οι οργανωτές του αγώνα με την κίνηση αυτή, έδωσαν παιδική ζωντάνια σ' ένα.... μικρό χωριό του νομού, που δεν φημίζεται για την πληθώρα παιδιών.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αντάμειψαν το κοινό με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, αντάξια του πρόσφατου Μουντιάλ. Για την ιστορία το αποτέλεσμα του αγώνα: νικήτρια με 6-2 υπέρ της ακαδημίας του Βατολάκκου που έδειξε πιο έτοιμη σαν ομάδα από την ακαδημία του Κέντρου.
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους συνοδούς και τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Π. Βατολάκκου οι πανέμορφες  και καλά συντηρημένες γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Οι άνθρωποι του Κέντρου κατάφεραν και κράτησαν το μικρό αυτό γήπεδο σε άριστη κατάσταση.
Το αξιοζήλευτο είναι ότι στο χώρο γύρο από το γήπεδο, τα ίδια τα παιδιά που παίζουν μπάλα, έχουν βάλει και κήπο με λαχανικά, δείχνοντας το ταλέντο τους και στην κηπουρική.
Θέλω να πιστεύω ότι οι κάτοικοι του Κέντρου θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να διατηρούν αυτό το γήπεδο σε τόσο καλή κατάσταση.
Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόσκλησή τους για επανάληψη του προχθεσινού.

 http://aepvatolakkou.blogspot.com/2010/07/2-6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: