ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Παραγουάη-Ισπανία (21:30)

Μάχη για μια θέση στα ημιτελικά θα δώσουν σήμερα Ισπανία και Παραγουάη στο «Ελις Παρκ» του Γιοχάνεσμπουργκ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ (21:30). Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο στα προγνωστικά, αν και η Ισπανία φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα και να.....θεωρείται φαβορί για την πρόκριση.
Ο τεχνικός της ομάδας της Νότιας Αμερικής, Χεράρδο Μαρτίνο, δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με ιδιαίτερα ενισχυμένο το κέντρο και την άμυνα, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τη δράση των μεγάλων αστεριών της Ισπανίας.
Από την άλλη πλευρά ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ζήτησε από τους παίκτες του να σεβαστούν την Παραγουάη. Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι το θεωρητικό φαβορί, ωστόσο έχασαν 1-0 από την Ελβετία στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του Μουντιάλ, ενώ πέρυσι ηττήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.
Πάντως, ο Ντελ Μπόσκε είναι σίγουρος ότι αυτά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα θα κάνουν τους παίκτες του να μη θεωρήσουν κάτι δεδομένο στην αναμέτρηση του «Έλις Παρκ», καθώς τόνισε: «Δεν χρειάζεται να προσπαθήσω να πείσω αυτή την ομάδα παικτών ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τον αγώνα αψήφιστα. Ήδη ξέρουν ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα δώσουμε τον μέγιστο σεβασμό στην Παραγουάη, επειδή βρίσκεται άξια στους προημιτελικούς.»

Διαιτητής του αγώνας θα είναι ο Κάρλος Μπάτρες από τη Γουατεμάλα. Οι πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Χεράρδο Μαρτίνο): Βιγιάρ, Μπονέτ, Αλκαράς, Ντα Σίλβα, Μορέλ, Βέρα, Κανίσα, Ριβέρος, Σάντα Κρους, Βαλντές, Μπάριος.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Βιθέντε Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Αλόνσο, Τσάβι, Ινιέστα, Βίγια, Τόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: