ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ;... - ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ3....

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/f/f5/PAE_PYRSOS.jpg
 Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας η γενική συνέλευση των μελών του ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ και το μέλλον του πλέον διαγράφεται ζοφερό. Μετά την εκλογή του προέδρου της Γεν. Συνέλευσης που ήταν ο Αχιλλέας Λαζαρίδης έγινε ο απολογισμός της διοίκησης από τον πρόεδρο του ΤΑΠ Κων/νο Φλωρίνη. Ο πρόεδρος του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ έκανε μια αναδρομή στα πέντε χρόνια που είναι στην ομάδα, αναφέρθηκε στα δύσκολα τρία πρώτα χρόνια και στα δύο τελευταία που διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο στην....
Β΄Εθνική. Διατύπωσε το παράπονο της μη βοήθειας της ομάδας από κάποιους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες πλην ορισμένων ελαχίστων εξαιρέσεων.
Στο τέλος αυτός και η διοίκηση υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους δηλώνοντας ο κος Φλωρίνης ότι αναλαμβάνει τις οφειλές προς το ΙΚΑ, την Εφορία και προς τρίτους και η νέα διοίκηση θα ασχοληθεί μόνο με τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις των μελών και στη συνέχεια διαπιστώθηκε από το σώμα ότι δεν υπήρχαν υποψηφιότητες για νέα διοίκηση και κανένα ενδιαφέρον από κανένα. Υπήρξε μια πρόταση από κάποιο μέλος που εκπροσωπούσε κάποιους εκτός Πτολ/δας και θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, ζήτησε προθεσμία τριών ημερών για να απαντήσει και να γίνει συγκεκριμένη η πρόταση και η γενική συνέλευση διακόπηκε εν αναμονή της πρότασης αυτής. Εάν δεν υπάρξει λύση και με αυτή την πρόταση, τότε ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ οδεύει προς το Πρωτοδικείο που θα ορίσει νέα διοίκηση με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και η κάθοδός του πλέον στο νέο πρωτάθλημα να είναι αμφίβολη.

Γιώργος Ισμαηλίδης
http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/07/3.html
ΥΓ ΑΕΤΟΣ3: Μακάρι να μην έχουμε κάτι ανάλογο στην ομάδα μας τον Πυρσό. Μετά τη συνέντευξη που ακούσαμε όλοι στο ράδιο (ένα Ράδιο έχουμε στα Γρεβενά, τον  STARFM- κ.Μίμη Σας ευχαριστούμε για όλα-), αλλά εάν την χάσατε www.greveniotis.gr,  του αντιπροέδρου Μένιου Παπαϊωάννου, διαπιστώσαμε μετά ότι, ενώ όλοι είπαμε τα καλύτερα για τις προθέσεις του Αντιπροέδρου, κάποιοι κοπρίτες (χωρίς εισαγωγικά), διατύπωσαν - διαπίστωσαν ότι ο κ.Μένιος δεν τα είπε σωστά και πως θα αποφανθεί η ίδια η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα(!)... Είναι  αστεία πράγματα αυτά που ακούγονται , όταν το θέμα είναι ένα και μάλιστα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, "κάποιοι" να περιμένουν... μετά  να αποφασίσουν. Πότε;  Όταν τα οικονομικά περιθώρια θα έχουν στενέψει ΠΟΛΥ; Πόσοι (υπάρχουν εξαιρέσεις), έβαλαν έστω και ελάχιστα ΕΥΡΩ, από όλους αυτούς που κόπτονται για το μέλλον της ομάδας; Πότε έμαθαν ότι ο ΠΥΡΣΟΣ είναι στην Γ Εθνική; Μόλις μυρίστηκαν κάποιοι ξένο χρήμα (δηλ. όχι δικό τους), έσπευσαν να εμφανιστούν ως συνεχιστές της ιστορικής ομάδας;  Εκτός από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, (δε θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά), και τον Νομάρχη όπου με τον έναν (ΑΝΓΡΕ) ή τον άλλο τρόπο (προσωπικά), ίσως και του Γιώργου Νούτσου (σε μικρότερο βαθμό), βοήθησαν την ΠΑΕ όσο δεν πάει, οι ΑΛΛΟΙ τι έκαναν; Όλοι οι άλλοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων: Μένιος, Καμάτσο, Γιαννούλας κτλ.), νόμισαν πως με "πορδές" βάφονται τ' αυγά;  Δεν γίνεται όμως έτσι... Οι υπόλοιποι (όχι του ΔΣ) : λαμόγια, κοπρίτες, χαλίφηδες και τα συναφή, καλά θα κάνουν να το βουλώσουν ή στην καλύτερη περίπτωση, να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη (που έχει "καβούρια") διότι... πολύ μας κούρασαν.
ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: Μήπως και αυτοί που μας εξέθεσαν, το αναφέρω γενικά: (Γρεβενά, Πυρσός, Βασιλίτσα, ΔΟΥ, αλλά και αλλού..) θέλουν να πάρουν τα εύσημα; Ο κόσμος ξέρει το ποιόν σας.. ΑΪ ΣΠΙΤ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: