ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Οι αντιδράσεις του Τύπου της Αργεντινής

Η συντριβή από τη Γερμανία προκάλεσε...μούδιασμα στην Αργεντινή. Τουλάχιστον αυτό αποτυπώθηκε στα δημοσιεύματα του τύπου της χώρας λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα. 
H Ole στον τίτλο της δεν μπορεί να κρύψει το συναίσθημα που προκάλεσε στους Αργεντίνους η βαριά ήττα-αποκλεισμός από την Γερμανία: “Ιδρώτας και δάκρυα” ενώ εν συνεχεία γράφει: “Η Αργεντινή είχε να αντιμετωπίσει μία στιβαρή Γερμανία και αποκλείστηκε στους 8, όπως και το 2006. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν χειρότερα”.

Η Clarin αναφέρει: "Η Αργεντινή έπεσε μετά από ένα πολύ ισχυρό χτύπημα. Η ομάδα του Μαραντόνα δέχθηκε τέρμα μόλις στο 3' και στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις. Ετσι χάθηκε η ευκαιρία για πρόκριση στα ημιτελικά 20 χρόνια μετά την τελευταία φορά (1990, Ιταλία)".
Η La Nacion από την πλευρά της αναφέρει: "Η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της Αργεντινής και την άφησε εκτός συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά που η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά".

H Cronica τέλος πολύ απλά γράφει: "Λύπη. Μείναμε έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι και νίκησαν δίκαια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: