ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η αποστολή για την Γερμανία

Μετά το τέλος και της απογευματινής προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Mάριο Μπερέτα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Σε αυτήν βρίσκεται και ο Γεωργίου καθώς ο Δικέφαλος "ξέμεινε" από αριστερό μπακ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Γλύκος, Κουτζαβασίλης, Κουτσιανικούλης, Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σκέμπης, Φωτάκης.
Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι διεθνείς με την εθνική Ελλάδος Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης και Μαλεζάς, ενώ ο Πάμπλος Κοντρέρας ο οποίος τελείωσε αργότερα τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα θα ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ξεπέρασαν τα 14.000 διαρκείας

Στο μεταξύ «χαμός» έγινε σήμερα (6/7) στα γρεαφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού σχηματίστηκαν ουρές από τους φιλάθλους του Δικεφάλου που προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας.

Στο τέλος της μέρας, η καταμέτρηση έδειξε ότι διατέθηκαν 1.713 κάρτες, που ανέβασαν τον συνολικό αριθμό των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέχρι τώρα στα 14.038

Δεν υπάρχουν σχόλια: