ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Καλώς την κι ας άργησε...

Καλώς την κι ας άργησε...






ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΙΣΤΙΟΛΗ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική του ευθεία, οι περισσότερες WAGs έχουν αποχωρήσει από τη Νότια Αφρική, αλλά η Πάρις Χίλτον μόλις κατέφτασε! Η 29χρονη TV persona βρίσκεται από χθες σε αφρικανικό έδαφος, προκειμένου να παρακολουθήσει ό,τι έχει απομείνει από το Μουντιάλ, να κάνει σαφάρι και παράλληλα μοιάζει έτοιμη να μας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις.
Η Πάρις άφησε πίσω της το Λος Αντζελες -μαζί με την αδερφή της, Νίκι- αργά το βράδυ της Τετάρτης, μπήκε σε ιδιωτικό τζετ (αγνώστου ιδιοκτήτη) και αναχώρησε με προορισμό το Γιοχάνεσμπουργκ. Οσοι, δε, ήθελαν να είναι ενήμεροι με το ταξίδι της πιο διάσημης Αμερικανίδας ξανθιάς, μπορούσαν να κάνουν ένα «κλικ» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter και να δουν: 1) την Πάρις ξαπλωμένη πάνω στις αποσκευές της, οι οποίες μαζί με τις σακούλες Louis Vuitton έφταναν τις 18, 2) την Πάρις να κάθεται στη θέση του πιλότου και 3) την Πάρις καθήμενη στο κρεβάτι του ιδιωτικού τζετ
Καλώς την κι ας άργησε...«Πακετάραμε και είμαστε έτοιμες για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη» έγραψε στο Twitter η Χίλτον, η οποία (για όσους κακεντρεχείς βιαστούν να τη χλευάσουν) έχει εκδηλώσει από το 2006 τη συμπάθεια που τρέφει για το ποδόσφαιρο. Τότε μόλις είχε χωρίσει από τον Σταύρο Νιάρχο και είχε βρει παρηγοριά στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, στον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ και στον Λούκας Ποντόλσκι, τον οποίον είχε χαρακτηρίσει μάλιστα «τον πιο σέξι ποδοσφαιριστή που υπάρχει»!
Στη Νότια Αφρική δεν γνωρίζουμε αν θα έχει την ευκαιρία να τον συναντήσει ξανά (η Μόνικα καραδοκεί), αλλά δεσμευμένος είναι πια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος την είχε προσκαλέσει εξαρχής στην Αφρική. Πάντως, αν ο άσος του πορτογαλικού ποδοσφαιρικού θέλει να ξεσπάσει κάπου αυτές τις μέρες (δεν άκουσε και λίγα για την τραγική εμφάνισή του στον αγώνα με την Ισπανία), τότε η Πάρις ίσως αποδειχθεί το κατάλληλο πρόσωπο στο κατάλληλο μέρος.
sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: