ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μανιακός ανάβει φωτιές στην Ηλεία;

Μέρα  και νύχτα περιπολούν στις  αγροτοδασικές περιοχές της Ηλείας  οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί,  προσπαθώντας να εντοπίσουν τον  άγνωστο νεαρό άνδρα που σύμφωνα  με μαρτυρίες έχει προσπαθήσει έξη φορές (!) να βάλει φωτιά σε ό,τι έχει απομείνει ακέραιο στον μαρτυρικό νομό!
Επί  τρεις ημέρες, η Πυροσβεστική  έτρεχε και δεν έφτανε για  να προλάβει τις φωτιές που  ξεσπούσαν στην περιοχή της  Παλαιοβαρβάσαινας, δίπλα στην  εθνική οδό Πύργου—Ολυμπίας! Μάλιστα, σε μια από τις περιπτώσεις κινδύνευσαν να γίνουν παρανάλωμα ένα σπίτι και ένα κατάστημα, τα οποία σώθηκαν χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Και  οι έξη πυρκαγιές ξεκίνησαν  από ανθρώπινο χέρι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει ότι δέχθηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο που απειλεί πως θα κάψει τα πάντα! Σε δύο περιπτώσεις, υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν ένα νεαρό να φεύγει τρέχοντας από το σημείο της πυρκαγιάς. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής εκτιμούν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιον μανιακό, ο οποίος βάζει φωτιές χωρίς να έχει συναίσθηση της καταστροφής που μπορεί να προκαλέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: