ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Πτήση ονείρου για ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Ολλανδία και το πρώτο ματς πρόκληση με τον Άγιαξ, με πίστη για επιτυχία παρά το σοκ από το πρόβλημα και την απουσία του Μουσλίμοβιτς.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ότι η ομάδα του δεν έχει κανέναν φόβο για το ματς της Τετάρτης (21.45) στην Άμστερνταμ Αρίνα, καθώς έχει....
δουλέψει σωστά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης.

Οι δηλώσεις του Δερμιτζάκη:

«Βρίσκομαι λίγες ημέρες στην ομάδα. Σε αυτές προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα σε σχέση με την τακτική της ομάδας. Το βασικό είναι σε τόσο σπουδαία ματς είναι οι ποδοσφαιριστές να τα γουστάρουν γιατί έτσι μόνο θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Πάμε να παίξουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος όμως δεν μας τρομάζει. Εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος και όσο περνάει ο καιρός και γνωριζόμαστε καλύτερα θα υπάρχει περαιτέρω βελτίωση. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Άγιαξ έχει θετικά έχει και αρνητικά σαν ομάδα. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς».

1 σχόλιο:

Δημοσθένης Βαμβακάς είπε...

ΠΑΟΚ καλη επιτυχίαααααααααααααααααααα