ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Καλωσόρισμα στο Μόναχο

«Πάτησε» Μόναχο η αποστολή της ΑΕΚ το μεσημέρι της Τρίτης. Τους «κιτρινόμαυρους» υποδέχθηκαν, όπως και πέρυσι, στο αεροδρόμιο «Franz Josef Strauss», αντιπροσωπεία της Original Μονάχου.
 Περίπου δέκα οπαδοί της «Ένωσης» καλωσόρισαν τους παίκτες της ΑΕΚ και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν μαζί τους αυτόγραφα.
O σύνδεσμος της ΑΕΚ στο Μόναχο μετράει περισσότερα μέλη (γύρω στα 40), ωστόσο δεν μπόρεσαν όλα να υποδεχθούν τους «κιτρινόμαυρους» λόγω της ώρας άφιξης που συνέπεσε με το ωράριο εργασίας στη χώρα.
Θυμίζουμε ότι κατά την αναχώρηση της αποστολής από την Αθήνα ο.... Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε δηλώσεις και τόνισε ότι φέτος το κλίμα στην «ομάδα είναι διαφορετικό».
Η αποστολή
Ο Ν. Μπάγεβιτς πήρε μαζί του 28 παίκτες, μαζί με τους οποίους θα παραμείνει στην Αυστρία μέχρι τις 20 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα αναχωρήσουν εκ νέου για την Αυστραλία, όπου θα δώσουν μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων.
Η αποστολή είναι: Σάχα, Λούκατς, Μοσχονάς, Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Παυλής, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Ιντζόγλου και Νταντόμο.
Αντίθετα, άφησε στην Αθήνα αρκετούς οι οποίοι δεν υπολογίζονται (Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο).
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια: