ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Στα "πλοκάμια" της Ισπανίας...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αν οι φίλοι της Ισπανίας λάβουν υπ' όψιν τους τις σωστές προβλέψεις του Πολ, μπορούν να πανηγυρίζουν από... τώρα την κατάκτηση του Μουντιάλ.
Το διάσημο χταπόδι αποφάσισε να... ψωνίσει την τροφή του από το...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ισπανικό κουτί, κάτι που ασφαλώς άγχωσε τους φίλους της Ολλανδίας.
Να σημειωθεί ότι είχε προβλέψει τις νίκες της Γερμανίας απέναντι σε Αργεντινή, Αγγλία, Αυστραλία, Γκάνα, καθώς και τις ήττες της ίδιας χώρας από Ισπανία και Σερβία.
Παράλληλα, ο Πολ προέβλεψε ότι η Γερμανία θα κερδίσει την Ουρουγουάη στο μικρό τελικό και θα κατακτήσει την τρίτη θέση του κόσμου.
Φαν Μάρβαικ: "Δεν πάμε για το θέαμα"
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λέει ένα ρητό και αυτό φαίνεται πως υποστηρίζει κατά γράμμα ο τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Μπερτ Φαν Μάρβαικ, τουλάχιστον όσον αφορά τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/7) με την Ισπανία.
Σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη, ο προπονητής των "οράνιε" παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει θέαμα αλλά για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.
"Εμείς παίζουμε καλά, η Ισπανία το ίδιο αν και ο αντίπαλός μας αποδίδει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Όταν χάνουν την μπάλα έχουν το χάρισμα να την κερδίζουν αμέσως, κάτι που μπορούμε να κάνουμε κι εμείς", δήλωσε ο 58χρονος προπονητής ο οποίος προανήγγειλε ενίσχυση στην αμυντική γραμμή, ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται η τριάδα-φωτιά με τους Ρόμπεν, Σνάιντερ και Φαν Πέρσι.
Το Μουντιάλ με την εναλλακτική στοιχηματική ματιά του Αργύρη Παγαρτάνη.
Αναφορικά με το γεγονός ότι οι "οράνιε" παίρνουν... επαγγελματικές νίκες, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ο Φαν Μάρβαικ τόνισε: "Δημιουργούμε πολύ καλές επιθετικές προσπάθειες, αλλά δεν σκοράρουμε. Αυτό, όμως, μπορεί να αλλάξει σε έναν αγώνα".
Η συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια και ένας αναγεννημένος Φαν Πέρσι μπορούν να φέρουν το Κύπελλο στην Ολλανδία για πρώτη φορά στην ιστορία της, υποστήριξε ο Φαν Μάρβαικ: "Ο Φαν Πέρσι βελτιώθηκε στο προηγούμενο ματς. Θα κάνει το καλύτερό του παιχνίδι στον τελικό".
Από την πλευρά του, ο Γουέσλι Σνάιντερ, που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο Μουντιάλ με πέντε γκολ, ισχυρίστηκε ότι αν η ομάδα του είναι πιο αποτελεσματική, θα έχει ελπίδες για το Κύπελλο. "Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί , τότε έχουμε ελπίδες. Η Ισπανία έχει τις αδυναμίες της και αυτό φάνηκε στον προημιτελικό με την Παραγουάη".
Και προσέθεσε αποφασισμένος: "Κερδίσαμε όλα τα ματς των προκριματικών, όλα τα ματς εδώ. Δεν θα επιτρέψουμε στην Ισπανία να μας κερδίσει τώρα".Ντελ Μπόσκε: "Δεν θα γίνουν αλλαγές"
Από την πλευρά του, ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε αποκάλυψε ότι δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές στον υπέρ πάντων αγώνα με την Ολλανδία, ενώ δεν έκρυψε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Πέδρο στον ημιτελικό με την Γερμανία.
"Έχουμε έναν σταθερό κορμό παικτών σε αυτά τα έξι ματς, επομένως δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο ο Πέδρο".
Όσον αφορά τον Φερνάντο Τόρες, ο τεχνικός των "φούριας ρόχας" τόνισε: "Αν ο Τόρες έπαιξε στα πρώτα πέντε ματς ήταν επειδή πιστεύαμε ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση" και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: “Αν αμυνθούμε όπως στα ματς με την Πορτογαλία και την Γερμανία, θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για το Κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: