ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Το χταπόδι «βλέπει» Γερμανία...







Το χταπόδι «βλέπει» Γερμανία  ΄Οσοι είστε προληπτικοί και παίζεται στοίχημα σπεύσατε! Το χταπόδι Πάουλ προέβλεψε νίκη της Γερμανίας στον προημιτελικό με την Αργεντινή και μέχρι στιγμής έχει πέσει μέσα 100% στις προβλέψεις του.
Το συμπαθέστατο μαλάκιο του θαλάσσιου κέντρου του Ομπερχάουζεν «διαβάζει» το μέλλον με απίστευτη ακρίβεια και προέβλεψε πως η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ είναι αυτή που θα προκριθεί κόντρα στην Αργεντινή στην επόμενη φάση.

Η μέθοδος με την οποία το διάσημο γερμανικό χταπόδι προβλέπει τους νικητές των αγώνων έχει ως εξής: οι άνθρωποι του θαλάσσιου κέντρου ρίχνουν τον Πάουλ μέσα σε δεξαμενή με νερό στην οποία κατοικεί, στην οποία έχουν προηγουμένως τοποθετήσει δύο δοχεία αλλά και μύδια που είναι ο αγαπημένος του μεζές.

Τα δύο δοχεία έχουν διαφορετικές σημαίες εθνικών ομάδων, με το χταπόδι να καταλήγει τελικά μετά από μία ώρα αναμονής (τόση χρειάστηκε για να φάει το δόλωμα που πετάχτηκε μέσα στη δεξαμενή) στο μπουκάλι με τη γερμανική σημαία.

Αυτό βέβαια που κάνει τους Γερμανούς να αισιοδοξούν είναι πως μέχρι στιγμής το περίφημο χταπόδι έχει πέσει μέσα σ’ όλες τις προβλέψεις του: έχει αποκαλύψει (μέσω της επιλογής δοχείου) ότι η Γερμανία θα νικούσε Αυστραλία, Γκάνα και Αγγλία αλλά και θα έχανε από τη Σερβία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: