ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

«Φέρτε μου τον ΠΑΟ»

Η πρώτη βραδιά του Άλμπερτ Ριέρα στην Ελλάδα, περιελάμβανε φαγητό στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με τον Ισπανό άσσο να μαθαίνει τα πάντα για τον αιώνιο αντίπαλο. 
Τι είπε για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Ριέρα δείπνησε στην παραλιακή, και μία παρέα φίλων του Ολυμπιακού φρόντισε να του πει πολλά αλλά και να τον ενημερώσει για τον... Παναθηναϊκό. Οι εν λόγω οπαδοί της ομάδας, πλησίασαν και μίλησαν με τον Ριέρα ενημερώνοντας τον για τις επιθυμίες τους αλλά και για τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός παρακολουθούσε τους φίλους της νέας του ομάδας, με χιούμορ και χαμόγελο και όταν ήρθε η ώρα να παραγγείλει το φαγητό που θα έτρωγε σημείωσε με χαρούμενο ύφπς:
«Φέρτε μου τώρα τους πελάτες!», είπε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, ο ίδιος τους τόνισε ότι εντός γηπέδου όλοι είναι «εχθροί» και στην άποψη αυτή συμπεριέλαβε και τον αδερφό του Σίτο Ριέρα όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι.
«Θα τα πούμε στο γήπεδο με Σισέ»
Στη συνέχεια ο ίδιος ενημερώθηκε από τους οπαδούς για το σχόλιο του Τζιμπρίλ Σισε για τον ίδιο (δεν είναι κάτι σπουδαίο ο Ριέρα, είπε ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού), με τον Ίβηρα αριστερό χαφ να απαντάει:
«Τώρα τι να πω!!! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα σε δούμε στο γήπεδο».

(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια: