ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Τα έσπασαν με Βαζάκα


gs_ilioupoliΞαφνικό τέλος στην συνεργασία της με τον Γιώργο Βαζάκα έδωσε πριν από λίγες ώρες η Ηλιούπολη και η ομάδα έμεινε "ακέφαλη" στο πιο κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας.
"Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τον γυμναστή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουκέα". Ηταν η σύντομη ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας, η οποία τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το...

βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Kαρπενήσι καλέιται να βρει νέο προπονητή.

Οσον αφορά τον διάδοχο του Βαζάκα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση δεν έχει κατασταλάξει σε κάποιο πρόσωπο. Υπάρχει μια σκέψη που θέλει την Ηλιούπολη να προχωράει με τη λύση ενός ανθρώπου που βρίσκεται ήδη στον σύλλογο, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Μένει ο Νικολόπουλος - Δύο μεταγραφές

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, ο Μιχάλης Νικολόπουλος βρισκόταν εκτός ομάδας λόγω της κόντρας του με τον Βαζάκα. Μετά την αποχώρηση του τελευταίου, ο αρχηγός της Ηλιούπολης θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, η αθηναϊκή ομάδα απέκτησε σήμερα δύο τερματοφύλακες που θα πλαισιώσουν τον Γιάννη Τακίδη. Πρόκειται για τον 23χρονο Ηλία Μακρή που αγωνιζόταν στον Ηρακλή και τον 25χρονο Νίκο Κουβαράκη που ανήκε στον ΠΑΟ Ρουφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: