ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

«Εκλεισε» του Στολτίδη

Ο 35χρονος μέσος, θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν με τη φανέλα της Κέρκυρας από τη νέα σεζόν.
Μόνο τα τυπικά απομένουν, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ιεροκλή Στολτίδη στην Κέρκυρα. Ο 35χρονος μέσος, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του ΑΟΚ και αναμένεται να εκδοθεί από τη διοίκηση η σχετική ανακοίνωση.
Στο μεταξύ, την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας. Οι προπονήσεις θα είναι διπλές καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι πρωινές θα γίνονται στις... 08:30, ενώ οι απογευματινές στις 18:30. Ενδιάμεσα οι ποδοσφαιριστές θα υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και ελέγχους.
Αυτό το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 10 Ιουλίου. Την Κυριακή 11 Ιουλίου η ομάδα θα έχει ρεπό και την επομένη θα αναχωρήσει για την Νάουσα και πιο συγκεκριμένα για το προπονητικό αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια.
Εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά, ενώ θα επιστρέψει στη βάση της στις 30 Ιουλίου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Κέρκυρα έως τις 7 Αυγούστου, οπότε και θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στην Ξάνθη, για τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας έως τις 14 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: