ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Έχασε τη ζωή του λόγω… βουβουζέλας

Ένας 14χρονος Νοτιοαφρικανός, ο Ασάντα Σέλε, δολοφονήθηκε από το γείτονά του, επειδή τον ενοχλούσε με τη βουβουζέλα του. Η αστυνομία της Νοτίου Αφρικής επιβεβαίωσε ότι το μικρό παιδί το σκότωσε με δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι ένας 35χρονος δικηγόρος από το Ντέρμπαν. Σύμφωνα με τον πατέρα του αδικοχαμένου εφήβου, ο «Ασάντα αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο και τις βουβουζέλες. Μάλιστα, φυσούσε τη βουβουζέλα του, ακόμη κι όταν η ομάδα του.... έχανε».
Ο Ασάντα δολοφονήθηκε τη βραδιά που η Νότια Αφρική επικράτησε 2-1 της εθνικής Γαλλίας. Ο πατέρας του λοιπόν υποστηρίζει ότι ο γείτονας τον δολοφόνησε επειδή τον ενοχλούσαν οι… βουβουζελιές της νίκης.

«Δεν έχουμε πολύ καιρό που μετακομίσαμε σε αυτή τη γειτονιά και αμέσως μάθαμε ότι ο γείτονας που σκότωσε το παιδί μου μισούσε τις βουβουζέλες. Μετά το παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία, ο γιος μου μπήκε στην αυλή του με τους φίλους του και φυσούσαν τις βουβουζέλες τους. Αυτός ήταν ο λόγος που τον σκότωσε», υποστήριξε ο εξοργισμένος πατέρας.

Πάντως, ο δολοφόνος, αν και παραδέχτηκε ότι αυτός σκότωσε τον Ασάντα, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον πυροβόλησε επειδή νόμιζε ότι ήταν ληστής.
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια: