ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Συγχαρητήρια ΠΣΑΠ σε Σωκράτη

Επιστολή με την οποία εύχεται στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του στη Μίλαν, έστειλε ο ΠΣΑΠ στον Έλληνα αμυντικό και του ευχήθηκε να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες.
 Η επιστολή προς τον Έλληνα νεαρό αμυντικό της Μίλαν αναφέρει: «Αγαπητέ Σωκράτη,
Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το γεγονός της μεταγραφής σου στη Μίλαν, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.
Σε συγχαίρουμε γι’ αυτή τη μετακίνηση σου η οποία αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της σπουδαίας παρουσίας σου στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδος και αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην καριέρα σου που εξελίσσεται με τρόπο εξαιρετικό, πάντα ωστόσο με σοβαρότητα, ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό.
Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο και ειλικρινά θέλουμε να πανηγυρίσεις όχι μόνο ατομικές αλλά και συλλογικές διακρίσεις, να χαρείς κατακτήσεις τίτλων με την Μίλαν και πάνω από όλα να είσαι υγιής ώστε να απολαμβάνεις τις εμπειρίες που θα ζήσεις.
Είναι άλλωστε ιδιαίτερη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές ότι ένας συνάδελφος μας φορά τη φανέλα της Μίλαν και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείς άριστα και σε αυτή την πρόκληση.
Καλή σταδιοδρομία Σωκράτη.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.»
Επιστολή και στη Μίλαν
Παράλληλα, ο ΠΣΑΠ έστειλε ακόμα μία επιστολή, στην ιταλική ομάδα, προκειμένου να εκφράσει την υπερηφάνεια και την ικανοποίηση που ένας Έλληνας παίκτης μεταγράφηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου.
«Αγαπητοί Κύριοι,
Ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, του οργάνου που εκφράζει το σύνολο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, απευθύνομαι σε εσάς προκειμένου να εκφράσω τα αισθήματα ικανοποίησης κι υπερηφάνειας που νιώθουμε για το γεγονός της ένταξης στο δυναμικό της ιστορικής και πάντα πρωτοπόρου Μίλαν, του διεθνή Έλληνα συναδέλφου μας Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα μεγάλο κίνητρο για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στη Μίλαν. Και μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αποτελεί, εκτός των άλλων, ισχυρή απόδειξη της προόδου που έχει παρουσιάσει το ποδοσφαιρικό επίπεδο μας.
Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο κι έχουμε την βεβαιότητα ότι θα δικαιωθείτε για την επιλογή σας.
Με εκτίμηση
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: