ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Λίνεν: "Μεγάλος παίκτης ο Ριέρα"

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα εμφανίστηκε ο Εβαλντ Λίνεν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Μπέσα. Ο Γερμανός τον χαρακτήρισε μεγάλο παίκτη και τόνισε ότι περιμένει ακόμα...

ΔEITE TO VIDEO
1-2 μεταγραφές.

Για τον Ριέρα: "Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει την αξία του», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, που προανήγγειλε μια-δυο ακόμη προσθήκες. Εκτός σοβαρού απροόπτου θα είναι παίκτης μας. Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί και στην εθνική Ισπανίας την αξία του. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα, είτε μιλάμε για τον Ριέρα ή τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Το πιο σημαντικό είναι το τι γίνεται με τη δουλειά και το παιχνίδι», τόνισε.Για τις υπόλοιπες μεταγραφές: « Περιμένω έναν με δύο παίκτες ακόμη», ενώ για το αν θα παραμείνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τόνισε πως «… δεν μπορώ να τους κρατήσω όλους. Θα κρατήσω 2-3 νεαρούς. Για μένα είναι βασικό οι άλλοι να πάνε κάπου και να παίζουν. Οι παίκτες που θα κρατήσω από τους νέους θα είναι αυτοί που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για την ρεβάνς: «Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση γιατί υπάρχουν δύο ματς και πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα. Θα έχουμε τελειώσει την πρόκριση όταν θα έχει τελειώσει και το δεύτερο παιχνίδι», τόνισε, ενώ δεν έδειξε να προβληματίζεται από την απουσία του κόσμου. «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Ξέρουν οι παίκτες μας ότι πρέπει να συνεχίσουν. Θα είναι 100% έτοιμοι. Αυτό που θα είναι παράξενο είναι πως δεν θα υπάρχει κόσμος. Και στην προπόνηση δεν έχουμε κόσμο και στην προπόνηση δουλεύουμε καλά».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Πάμε περίπου με τους ίδιους παίκτες. Οι μόνοι παίκτες που έχουν προστεθεί είναι οι Μέλμπεργκ και Ντάρμπισαϊρ. Θα κάνουμε μία με δύο αλλαγές, αλλά δεν θ' αλλάξουμε όλη την ομάδα γιατί είναι επίσημο παιχνίδι. Το πρόβλημά μας είναι πως ενώ είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας δίνουμε επίσημα παιχνίδια. Δεν θέλω να μιλήσω για την ενδεκάδα. Είναι κάτι που θα το πω πρώτα στην ομάδα. Είπα ότι τώρα είναι προετοιμασία και ετοιμάζουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά. Έχουμε βάλει τις βάσεις που είναι σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε μία καλή ποικιλία δύναμης και φυσικής κατάστασης γι' αυτά τα ματς».

Για τους νεοαποκτηθέντες: «Ο Ρόμενταλ είναι σε καλύτερο επίπεδο από άποψης φυσικής κατάστασης, γιατί έπαιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και στην προπόνηση ήταν καλός. Ο Ιμπαγάσα έρχεται από μεγαλύτερη περίοδο διακοπών. Προπονήθηκε και θα πρέπει να δούμε αν θα είναι έτοιμος».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. «Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο. Είναι μία καλή ευκαιρία για όλους να ευχαριστηθούμε το ματς και να παίξουμε χωρίς άγχος», τόνισε, ενώ για τον εαυτό του είπε: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι ταλέντο. Είμαι 20 με 21 ετών. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος παίκτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: