ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΠΑΟ... για άλλα μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο και με Γκαλάς

Χαλάει και του Γκαλάς στον Παναθηναϊκό
Η κλεψύδρα αδειάζει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κάνει την πολυπόθητη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού. Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Γκαλάς οι «πράσινοι» εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις, με τον χρόνο να πιέζει... αφόρητα τον Τζίγκερ.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος μουρμουράει για τη καθυστέρηση που... παρατηρείται στο θέμα του κεντρικού αμυντικού και γι' αυτό το λόγο είναι αποφασισμένος να τρέξει τη συγκεκριμένα μεταγραφή.

Από τον Παναθηναϊκό βγαίνει η πληροφορία ότι υπάρχει μια ακόμη περίπτωση, εγνωσμένης αξίας και ανάλογων ικανοτήτων με αυτές των Γκαλάς και Κρις, λίγο μικρότερης ηλικίας, η οποία προχωράει και υπάρχει αισιοδοξία πως έως τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας θα φτάσει σε τελικό επίπεδο, προκειμένου να κλείσει.

Από εκεί και πέρα στην λίστα των εναλλακτικών λύσεων φιγουράρουν ουσιαστικά τρία άτομα. Πρώτος είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ της Λιόν, με την γαλλική ομάδα να θέλει να... ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του μετά την παραμονή του Κρις. Τα χαρακτηριστικά του διεθνούς Γάλλου ταιριάζουν στις προδιαγραφές Νιόπλια, αλλά προβληματίζει το γεγονός ότι δε διαθέτει καλή τεχνική.

Το όνομα του Φερνάντο Μέιρα είχε παίξει και τον Ιανουάριο και αρέσει πολύ στον Νιόπλια. Το πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι τα λεφτά που θα ζητήσει η Ζενίτ.

Στη μεταγραφική λίστα των πρασίνων παραμένει ο Κάρλος Μαρτσένα, αλλά το πρόβλημα εδώ είναι η Βαλένθια. Το «τριφύλλι» τα έχει βρει μαζί, αλλά οι Νυχτερίδες θέλουν χρήματα για να τον αφήσουν να φύγει. Πάντως για τον Ισπανό αμυντικό ενδιαφέρεται και η Βιγιαρεάλ, η οποία είναι αποφασισμένη να πληρώσει την Βαλένθια για να τον πάρει.
http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231053285

Δεν υπάρχουν σχόλια: