ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

«Ροναλντίνιο και Καμορανέζι στον Ολυμπιακό»!!!

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ροναλντίνιο αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «Gazzetta dello Sport», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξετάσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι και των Λος Άντζελες Γκάλαξι.
Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι αν ο Κεϊσούκε Χόντα γίνει παίκτης των... «ροσονέρι» και πάει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο «Σαν Σίρο», τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο 29χρονος παίκτης από τους Μιλανέζους. Στη Μίλαν θέλουν να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του «Ρόνι» και θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για τις μεταγραφές που θέλουν να πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ροναλντίνιο έρχεται αρκετά συχνά στην Ελλάδα και, μάλιστα, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αντώνη Ρέμο. Επίσης, του αρέσει να ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και ιδιαίτερα στη Μύκονο. Εκτός του Βραζιλιάνου, οι Ιταλοί θεωρούν σίγουρο ότι και ο Μάουρο Καμορανέζι θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», αφού «είναι αρκετά μεγάλος για να παίζει σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα».
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια: