ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ.ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ...

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ για την φετινή περίοδο με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών από 21 έως 25 Ιουλίου 2010 με τη συμμετοχή 135 συλλόγων και 1200 κολυμβητών και κολυμβητριών από όλη την Ελλάδα. Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έλαβε μέρος στους αγώνες με 4 κολυμβήτριες και 1 κολυμβητή.
Διακρίθηκαν οι:

Η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Πήρε τη 2η Θέση και το ασημένιο μετάλλιο για την κολυμβήτρια στον τελικό του αγωνίσματος 100μ ύπτιο και στο αγώνισμα 200μ ύπτιο στον τελικό πήρε την 6η θέση .

Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ αγωνίστηκε στον τελικό του αγωνίσματος 100μ πρόσθιο καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Επίσης πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της ΛΑΖΗΣ ΆΝΝΑΣ στα 200μ ύπτιο της ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΣ στα 200μ πεταλούδα και του ΓΡΑΒΑΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στα 100μ ύπτιο βελτιώνοντας τους ατομικούς τους χρόνους .

Ο Α.Σ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου που μετά από μεγάλη προσπάθεια και αγώνα καταφέρανε με τα αποτελέσματα τους να διακριθούν και να κάνουν τον αθλητισμό των ΓΡΕΒΕΝΩΝ υπερήφανο.
Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους στους αγώνες σε ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά αθλήματα.
Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Γρεβενών και τους υπαλλήλους του αθλητικού κέντρου για την βοήθεια και την συνεργασία τους όλη τη χρονιά, καθώς επίσης ευχαριστεί θερμά τον Νομάρχη Γρεβενών για την οικονομική στήριξη στο σύλλογο ώστε ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ να δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. 

http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/07/blog-post_6854.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: