ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το… έκαψαν στην «πρώτη»

Ευχές Τάκη και αδικαιολογήτως απών ο Κονέ
Υπό τα βλέμματα 5000 «κυανόλευκων» οπαδών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Ηρακλή στο «Καυτατζόγλειο». Αρχικά έγινε η τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Γιόζεφ Μπουμπένκο προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά η παρουσία των φιλάθλων του «γηραιού» ήταν για μια ακόμα φορά συγκηνιτική. Σαν η ομάδα να έπαιζε επίσημο αγώνα. Δηλαδή με πολλά συνθήματα, πάθος και καπνογόνα.
Εξάλλου ο κόσμος της ομάδας περίμενε πως και πως αυτή τη μέρα, μετά τις δύσκολες ημέρες που βίωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης με το.... θέμα της αδειοδότησης.
Τάκης: «Καλό ποδόσφαιρο και οι επιτυχίες θα έρθουν»
Για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε μάλιστα στις δηλώσεις του ο Γιάννης Τάκης:
«Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση. Ελπίζουμε σε μία χρονιά χωρίς προβλήματα εντός και εκτός γηπέδων», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανανέωση του Ιάκομπ: «Ο Ηρακλής οφείλει να σχεδιάζει το μέλλον του με προσοχή. Ο Ιάκομπ χαίρει της εκτίμησης του κόσμου η ομάδα τον έχει ανάγκη και γι’ αυτό ανανεώσαμε τη συνεργασία μας μαζί του».
Όσον αφορά το στόχο που έχει θέσει η διοίκηση στην ομάδα υπογράμμισε: «Καλό ποδόσφαιρο αυτό θα παίξει το κύριο ρόλο και τα καλύτερα θα έρθουν. Τα εμπόδια είναι γνωστά στην κοινωνία Με καλή διάθεση δεν ξεπέρνιουνται όλα αλλά αντιμετωπίζονται».
Αδικαιολογήτως απών ο Κονέ
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Κονέ απουσίαζε από την πρώτη της ομάδας και όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, ήταν αδικαιολογήτως. Ωστόσο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «γηραιού», Γίρι Κρέιτσι, έδωσε κανονικά το παρών.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια: