ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Η σέξι μούσα της "αλμπισελέστε"!

Η Αργεντινή ήταν η μεγάλη νικήτρια το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής επικρατώντας  με 3-1 του Μεξικού, όμως πέρα από τους παίκτες του Ντιέγκο Μαραντόνα  που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου  Κυπέλλου, η "αλμπισελέστε" έλαμψε και στις εξέδρες...
Κάντε κλικ στη φωτο για να δείτε την "μούσα" της ομάδας  του Ντιέγκο Μαραντόνα. 
Σε αυτό συνέβαλε μία φανατική οπαδός της ομάδας του "Πίμπε Ντ'Όρο" η  οποία βλέποντας την κάμερα να ζουμάρει πάνω της προχώρησε σε ένα  απίστευτα αισθησιακό χορευτικό σόου, με τις εικόνες αυτές να  κάνουν το γύρο του κόσμου και όλοι να αναρωτιούνται ποιά είναι αυτή η  γοητευτική εκπρόσωπος από τη "χώρα του τανγκό" αλλά και το αν θα  "ξαναχτυπήσει" στον προημιτελικό με τη Γερμανία. 



Το μυστήριο αναφορικά με την ταυτότητά της δεν κράτησε για πολύ: το  όνομά της είναι Ντόρα Νοέμι Κέρτσεν και έχει το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο  Ντορίσμαρ, ενώ είναι μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός. 
Η 34άχρονη Αργεντίνα δηλώνει "παρούσα" σε όλα τα ματς που έχει δώσει  μέχρι στιγμής το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της, ενώ αυτό  κόντρα στους "σομπρέρος" είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνη καθώς για  αρκετά χρόνια εργάστηκε στο Μεξικό. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2003 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του διάσημου  ξένου περιοδικού Playboy, εκπροσωπώντας τις "Σέξι κυρίες της  Λατινοαμερικανικής τηλεόρασης" ενώ έχει ποζάρει και για το Maxim,  γεγονός που την έχει κατατάξει ανάμεσα στις πιο σέξι γυναίκες της Νότιας  Αμερικής. 


Αναμφίβολα, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναικίες παρουσίες τον  τελευταίο μήνα στη Νότια Αφρική, με τους λάτρεις του ωραίου φύλλου να  ονειρεύονται να φτάσει η Αργεντινή του Μαραντόνα μέχρι τον τελικό για να  συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις "εκρήξεις" της στις εξέδρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: