ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Είναι τρελοί αυτοί οι Ιταλοί;

"Έκλεισε" Μπαπτίστα!
Στον δρόμο προς την Ελλάδα βρίσκεται ο Ζούλιο Μπαπτίστα! Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που φέρνουν τον άσο της Ρόμα στον Ολυμπιακό! Στα 5 εκατ. ευρώ τα έχουν βρει με τους Ρωμαίους οι "ερυθρόλευκοι". Ταυτόχρονα συνεχίζεται το...
πρέσινγκ με τον Τζενάρο Γκατούζο, ενώ επαναφέρουν το θέμα του Μάουρο Καμορανέζι.
Δεν είναι κοινό μυστικό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει και κυνηγά να κάνει ακόμα ένα μεγάλο μπαμ. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» κυνηγά τον Γκατούζο και παράλληλα διεκδικεί τους Μπαπτίστα, αλλά και τον Καμορανέζι.
Οπως γράφουν οι Ιταλοί, η υπόθεση του άσου της Ρόμα θεωρείται τελειωμένη. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στα δύο εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που γίνει αυτό ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή και οι φίλαθλοί του θα πρέπει να... ξαναπάνε αεροδρόμιο!
Πάντα στο προσκήνιο είναι και το θέμα του Γκατούζο. Ο Ιταλός μέσος ενδιαφέρει τους "ερυθρόλευκους" και περιμένουν τις εξελίξεις με την Μίλαν, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Πάντως σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Μίλαν, η οποία δεν θα ζητήσει λεφτά και δοθεί ο Μαρέσκα η πόρτα για τον Ιταλό αστέρα είναι διάπλατα ανοιχτή!
Οσον αφορά την υπόθεση του Καμορανέζι δεν έχει πάψει να... ενδιαφέρει τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με τον Τύπο της γείτονας χώρας ο Καμορανέζι εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους Πειραιώτες κι έχει μία καλή πρόταση στα χέρια του. Πάντως είναι δύσκολο έως απίθανο να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, από την στιγμή που έχει πάρει τον Ρόμενταλ και παίζουν στην ίδια θέση.
(sportnet)

Δεν υπάρχουν σχόλια: