ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Οι υποψήφιοι για τη "χρυσή μπάλα" του Παγκοσμίου Κυπέλλου


Λογική και συναίσθημα στις επιλογές των δέκα υποψηφίων για την «Χρυσή μπάλα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι μισοί εξ αυτών αγωνίζονται στις φιναλίστ της διοργάνωσης, ενώ στη λίστα περιλαμβάνεται και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πάντως, το μόνον που δεν έκανε ήταν να εντυπωσιάσει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Οι υποψήφιοι είναι οι:
Αντρές Ινιέστα, Νταβίντ Βίγια και Τσάβι από την Ισπανία, οι Γουέσλι Σνάιντερ και Αριέν Ρόμπεν από την Ολλανδία, ενώ από τη Γερμανία που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, οι Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Μεσούτ Οζίλ, ο Γκανέζος Ασαμόα Γκιάν και, πέραν του Μέσι, ο Ντιέγκο Φορλάν που ήταν μια ομάδα μόνος του για την Ουρουγουάη.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αντίστοιχος διαγωνισμός για τον καλύτερο Νέο Παίκτη του Μουντιάλ. Ο Τόμας Μίλερ της Γερμανίας είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ ακολουθείται από τον Μεξικανό Τζιοβάνι Ντος Σάντος και τον Γκανέζο Άντριου Αγιού.
Στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε πάρει τη χρυσή μπάλα και ο Λούκας Ποντόλσκι είχε αναδειχτεί ο καλύτερος νέος. 
contra

Δεν υπάρχουν σχόλια: