ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Δ' ΕΘΝΙΚΗ...Πιερία: Εθνικός Κατερίνης

  Πρωταρχικής σημασίας ο προπονητής στον Εθνικό Κατερίνης
Ποιοι παίκτες είναι παρελθόν!
Η Εβδομάδα που αρχίζει σήμερα θα είναι για τον Εθνικό εβδομάδα επαφών και συζητήσεων για το κλείσιμο προπονητή της νέας περιόδου.
Στα υπόψιν της διοίκησης του Εθνικού είναι δύο τρεις Πιεριείς προπονητές και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να δοθεί λύσει και στη συνέχεια να.....

προχωρήσουν στο σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Στο μεταξύ αποτελούν παρελθόν για τον ιστορικό Εθνικό έξι παίκτες της περσινής βασικής εντεκάδας. Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Σακελλαρίδης Γιάννης τερ/κας, Σαμανίδης-Δούμτσης-Τσιμόπουλος, Δημόπουλος και Καλαϊτζίδης.
Φήμες αναφέρουν ότι ο νεαρός Νίκος Σαββίδης του Χαραλάμπους έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ποιοι φεύγουν ή έφυγαν από το ΓΑΣ Σβορώνου!
Η ανανέωση της συνεργασίας του ΓΑΣ Σβορώνου με τον κ. Στέφανο Ταβουκτσή δρομολόγησε και τα μεταγραφικά θέματα αφού ήδη αποτελούν παρελθόν κάποιοι ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργήθηκαν αλλά και να πάρει και κάποιους ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα πιο δυνατή.
Με δεδομένο ότι δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα Ίτσιος-Πασχαλίδης-Βέργος –Σιγαρτζίδης-Πέτρου αλλά και την επικείμενη αποχώρηση και των Νταντάμη-Μιχαλίτσιο και Καρυπίδη η ομάδα πρέπει να απαιτήσει απαραίτητα έναν ικανό και έμπειρο τερ/κα, ένα αριστερό μπακ-χαφ, έναν αμυντικό μέσο και δύο επιθετικούς. Και φυσικά δε θα αρκεστεί μόνο σ’ αυτούς γιατί στην ομάδα πρέπει να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις γιατί το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής είναι δύσκολο και επίπονο και υπάρχουν τιμωρίες αλλά και τραυματισμοί.
Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε έχουν αρχίσει επαφές και συζητήσεις με παίκτες που έπαιξαν στη Δ΄ Εθνική αλλά και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας έχουν κάνει αρκετές επαφές και συζητήσεις και δεν είναι μακριά η μέρα που θα ανακοινωθούν παίκτες που θα παίξουν στο νέο πρωτάθλημα με τα χρώματα του ΓΑΣ Σβορώνου.
Στις 15 Ιουλίου η πρώτη του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς.

Υπολογίζεται ότι μέχρι την 15η Ιουλίου που έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για τη νέα περίοδο θα έχουν ολοκληρωθεί και οι μεταγραφές.
Στο σχεδιασμό του ρόστερ της ομάδας για τη Δ΄ Εθνική κατηγορία είναι προγραμματισμένο να γίνουν μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις.
Από το περιβάλον των ανθρώπων που χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα έχουν διαρρεύσει οι πληροφορίες ότι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα προκαλέσουν αίσθηση γιατί θα είναι παίκτες γνωστοί και εγνωσμένης αξίας. Παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα σημαντικά και θα την καταστήσουν πολύ δυνατή και ανταγωνιστική.
Θα αποκτηθούν σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε δύο αμυντικοί μέσοι, δύο επιθετικοί, ένας τερ/κας αλλά και τρεις μικρής ηλικίας. Μικροί όμως που θα είναι παίκτες εντεκάδας αφού είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν στην εντεκάδα και μικροί σε ηλικία αλλά μεγάλης αγωνιστικής αξίας και παρουσίας.
Ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Βατανιακό.
Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της περσινής βασικής εντεκάδας του Βατανιακού ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Βατανιακό. Ο λόγος για τον επιτελικό μέσο Γιώργο Ποτουρίδη και τον αμυντικό μέσο Μιλτιάδη Γιαπιτζή.

Και οι δύο ήταν παρόντες σχεδόν σ’ όλα τα παιχνίδια και μόνο τιμωρία ή τραυματισμός θα ήταν ο λόγος για να είναι εκτός της αρχικής εντεκάδας.
Η ανανέωση των δύο μαζί με τους άλλους που συνεχίζουν αλλά και αυτούς που θα έρθουν στην ομάδα, θα καταστήσουν τον Βατανιακό πανίσχυρο και να πραγματοποιήσει αυτό που δεν έκανε την περίοδο που τελείωσε πριν από λίγο καιρό.

http://www.imerisiatispierias.gr/go.asp?do=news&id=11245

Δεν υπάρχουν σχόλια: