ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Το πρόστιμο.. ο δράστης!

Ανακοίνωση του Άγιαξ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρει πως τα πρόστιμα για τα βεγγαλικά θα τα πληρώσουν οι ίδιοι οι δράστες.
Το πρόβλημα των καπνογόνων και των βεγγαλικών δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο όπως πολλοί νομίζουν. Στην Ολλανδία αντιμετωπίζουν το ίδιο, χωρίς βέβαια να φτάνει στα δικά μας όρια, αλλά ακόμα και αν είναι σε
μικρότερη βάση, βρίσκουν τρόπους να τα αντιμετωπίσουν.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ έχει μία ανακοίνωση για τα πρόστιμα που έχει πληρώσει η ομάδα τα προηγούμενα, και ζητάει ιδιαίτερη προσοχή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ενημερώνει επίσης τον κόσμο ότι το πρόστιμο που θα επιβληθεί στην ομάδα από κάποιο βεγγαλικό ή καπνογόνο, θα εξοφληθεί από τον ίδιο τον δράστη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Την Τετάρτη (σ.σ. 28/7) το βράδυ είναι ο αγώνας κλειδί με τον ΠΑΟΚ. Οι βραδινοί αγώνες δυστυχώς ενθαρρύνουν την χρήση πυροτεχνημάτων.
Τα τελευταία χρόνια, ο Άγιαξ έχει πληρώσει σε πρόστιμα ένα ποσό κοντά στα 50.000 ευρώ. Ο σύλλογος ευελπιστεί, ότι οι οπαδοί θα υποστηρίξουν τους παίκτες με έναν διαφορετικό τρόπο. Η αναζήτηση για βεγγαλικά θα γίνεται από σκύλο εκπαιδευμένο στην ανίχνευση πυροτεχνημάτων.
Οι φίλαθλοι που θα κάνουν το λάθος θα συλληφθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο για τουλάχιστον 18 μήνες. Επίσης, το κόστος του προστίμου που θα επιβληθεί από την UEFA στον Άγιαξ, θα καταβάλλεται από τον δράστη
".
http://www.woop.gr/article/4592/prostimo-o-drastes

Δεν υπάρχουν σχόλια: