ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Θέλουν να αγοράσουν τον Πολ, το χταπόδι - μάντη

Θέλουν να αγοράσουν τον Πολ, το χταπόδι - μάντη
Πιο πολύ ντόρο και από τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης προκαλεί ο Πολ το χταπόδι, που έκανε 8 στις 8 προβλέψεις για αγώνες του Μουντιάλ. Γερμανοί θέλουν να τον ψήσουν, Ισπανοί ζητούν να τον αγοράσουν, Ολλανδοί τον καταριούνται και Ιταλοί διεκδικούν την πατρότητά του... χαμός!
Ο Πολ έγινε ο super star αλλά και η πιο διφορούμενη... προσωπικότητα: κάποιοι μιλούν για απλή σύμπτωση, άλλοι γελούν με... όσους πιστεύουν πως ένα μαλάκιο μπορεί να προβλέψει τα αποτελέσματα των αγώνων και άλλοι κάνουν λόγο για χάρισμα.
Αλλά πόση σύμπτωση πια;
Εύλογο το ερώτημα...
Άλλωστε, ο Πολ είχε προβλέψει σωστά και τα αποτελέσματα σε 5 από 6 αγώνες της Γερμανίας για το Euro του 2008.
Πάντως, ορισμένοι Γερμανοί θέλουν να τον ψήσουν λες και ο καημένος ο Πολ φταίει που ηττήθηκε η Εθνική τους και δεν πέρασε στον τελικό.
Μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου από την Ισπανία, η υπόθεση «χταπόδι» παίρνει νέα τροπή, αφού επιχειρηματίες της χώρας ζητούν να τον αγοράσουν. Μάλιστα, προσφέρουν 30.000 ευρώ προκειμένου να αλλάξει πισίνα!
Την ίδια ώρα, Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Πολ είναι γέννημα - θρέμμα της χώρας, αφού πιάστηκε στα νερά της. Για την ακρίβεια, λένε πως το όνομά του είναι Πάολο και «συνελήφθη» τον περασμένο Απρίλιο κοντά στις ακτές της Τοσκάνης.
Πώς δεν έγινε μακαρονάδα, αλλά κατέληξε στη Γερμανία, ουδείς γνωρίζει...
Εκτός από τους Γερμανία, πάντως, ο Πολ απέκτησε εχθρούς και στην Ολλανδία, όπου ορισμένοι ιερείς έσπευσαν να τον αναθεματίσουν και τον στείλουν στο πυρ το εξώτερων!
Άραγε τι θα γίνει ο Πολ τώρα που τελείωσε το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής;
Προς το παρόν, συνεχίζει να πλέει όλο χάρη στο ενυδρείο Ομπερχάουζεν, που κατακλύζεται από επισκέπτες εξαιτίας του, απολαμβάνοντας (επιτέλους) την ηρεμία του και ζώντας στον πυρετό της παγκόσμιας δόξας!
Την αποτελεσματικότητά του, πάντως, θα την ζήλευαν ακόμα και τα γνωστότερα μέντιουμ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: