ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 0-1, στη «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Μπέσα.
Μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα με την Μπέσα για τον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την εμφάνισή του στο φιλικό που διεξήχθη στο Μόναχο με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία ηττήθηκε 1-0.
Το γκολ της ρουμανικής ομάδας πέτυχε ο Στάνκου στο 12' με ψιλοκρεμαστό σουτ, ενώ το ματς παρακολούθησε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
Στα θετικά, αξίζει να σημειωθεί η πρώτη παρουσία του Μοντεστό στο...
κέντρο της άμυνας, ενώ ικανοποιητική ήταν και η εικόνα του Μιραλάς στο δεύτερο ημίχρονο.
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε αρκετά, καθώς οι γραμμές είχαν μεγάλες αποστάσεις και κυκλοφορία της μπάλας ήταν κακή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος. Οι παίκτες του έδειξαν μια σαφώς μεγαλύτερη κινητικότητα, με τον Μιραλάς να ανεβάζει την απόδοσή του και να βοηθά στην ανάπτυξη, έχοντας συνεργασίες με τον Ντιόγο.
Παρ’ όλα αυτά και πάλι η απόδοση των «ερυθρόλευκων» δεν έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν και είχαν πολύ περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Βαλεριάνος, Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Μαρέσκα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Επστάιν, Ποτουρίδης, Κατσικογιάννης, Ντάρμπισαϊρ, Μέλμπεργκ, Βάντερσον, Όσκαρ, Βασιλόγιαννης, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: