ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πρόκριση στο Φάληρο με Ματ και Ντιόγκο

Άδειο ή γεμάτο: Eδώ είναι Πειραιάς!

Στο κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (21:30, Novasports1) την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Έβαλντ Λίνεν ετοιμάζει επιθετικό σχήμα στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, με την κυρίως διαφορά από τα προηγούμενα παιχνίδια, την προσθήκη του Ντάρμπισιρ στους βασικούς αντί του Όσκαρ, με τον Ντιόγκο να παίζει πίσω από τον Άγγλο σέντερ φορ. Δεν αλλάζει το αγαπημένο του 4-2-3-1 ο Γερμανός τεχνικός που θέλει από τους ποδοσφαιριστές του νίκη και σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα στο Φάληρο.
Συγκεκριμένα, στη θέση του τερματοφύλακα αναμένεται να ξεκινήσει ο αρχηγός Αντώνης Νικοπολίδης ενώ στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο των στόπερ θα απαρτίζεται από τους έμπειρους Φρανσουά Μοδέστο και Όλοφ Μέλμπεργκ. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Γιώργος Γκαλίτσιος και αριστερά ο Χοσέ Χολέμπας αντί του Ραούλ Μπράβο ενώ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο ανεβασμέος σε απόδοση, Έντζο Μαρέσκα, θα έχει δίπλα του τον επίσης εξαιρετικό στα τελευταία ματς, Ντουντού Σεαρένσε, στον άξονα.
Μπροστά τους, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, θα παίξει και θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο ταχύτατος Δανός, Ντένις Ρόμενταλ ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Κεβίν Μιραλάς. Στη θέση του δεύτερου στράικερ, σαν "κρυφός" επιθετικός, θα βρεθεί ο Λουίς Ντιόγκο -αντί του Όσκαρ- και κορυφή στην επίθεση του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει ο Ματ Ντάρμπισιρ.
O Έβαλντ Λίνεν πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι η απόδοση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο. Δεν τον νοιάζει ο τρόπος που θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον αγωνιστικό χώρο, είτε αν θα παίξει με πέντε αμυντικούς, είτε αν θα ξεκινήσει με τέσσερις. Ακόμη και στο ενδεχόμενο όπου οι Ισραηλινοί κλειστούν στο μισό γήπεδο, ο Γερμανός τεχνικός, όπως σχολίασε και στη συνέντευξη Τύπου: "Θέλουμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι, δεν ξέρω πως θα παίξουν, αλλά εμείς δεν φτιάχνουμε την τακτική μας με βάση τον αντίπαλο".
4-2-3-1 και από την Μακάμπι
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναμένεται να παραταχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με ένα παρομοιότυπο σύστημα με το οποίο θα παίξει και ο Ολυμπιακός. Σύστημα 4-2-3-1 από τον προπονητή Γιόσι Μιζράχι, με τερματοφύλακα τον Στράουμπερ, δεξί μπακ τον Σαμπάν, κεντρικό δίδυμο στους στόπερ οι Στρουν & Νιβάλντο ενώ αριστερά θα παίξει ο Γκαφνι. Στον χώρο της μεαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Σιντιμπέ και Μπάνινγκ στον άξονα ως κεντρικά χαφ, δεξιά ο Ιτζχάκι, ο Ζιβ σε ρόλο επιτελικού μέσου, στη θέση του αριστερού εξτρέμ ο Μεντουνιανίν ενώ μόνος στην επίθεση ο Κολαούτι. Οι Ισραηλινοί ήρθαν στον Πειραιά έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες, καθώς έχουν σκοπό να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Τελ Αβίβ. 

http://www.redplanet.gr/html/ent/649/ent.272649.asp 

Δεν υπάρχουν σχόλια: