ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ο... blogger Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Σφοδρές επιθέσεις εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου εξαπολύει μέσω του προσωπικού του blog ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, κατηγορώντας τον ότι είναι “φίλος της... αριστεράς του Κυρίου”.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο blogger Μητροπολίτης κατηγορεί τον Ιερώνυμο ότι “σιγοντάρει” τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ με τη σιωπή του.
“Η σιωπή του είναι νερό στον μύλο του ΠΑΣΟΚ”, γράφει ο Καλαβρύτων και συνεχίζει: “Όταν ήταν Αρχιεπίσκοπος ο μακαριστός Χριστόδουλος, ο Ιερώνυμος ως Μητροπολίτης Θηβών είχε δυνατή φωνή. Τότε, όχι μόνο ήταν λαλίστατος, αλλά και ως άτυπος αρχηγός της ομάδας των αντιφρονούντων ιεραρχών εξέφραζε και υποστασίαζε τη σκληρή εκκλησιαστική αντιπολίτευση”.
“Το μόνο αξιοσημείωτο που είπε μέχρι σήμερα είναι ότι οι αριστεροί είναι πιο καλοί χριστιανοί από τους δεξιούς”, καταλήγει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.
Μάλιστα, δε διστάζει να καλέσει σε “μάχη” τους υπόλοιπους ιεράρχες για τα μέτρα της κυβέρνησης λέγοντας: “Τώρα είναι η ώρα της μάχης! Αύριο τα πυρά μας θα είναι άσφαιρα!”.
Όπως ανακοίνωσε ο Αμβρόσιος, τα ίδια θα γράψει και σε επιστολή που θα αποστείλει στον Αρχιεπίσκοπο το επόμενο διάστημα.

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/283112.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: