ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

H Γερμανία τραγουδά στο πλευρό του Γιοάχιμ Λεβ. (video)

Έναν πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό τρόπο σκαρφίστηκαν κάποιοι Γερμανοί για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στη εθνική τους ομάδα που προσπαθεί να κατακτήσει το Mundial στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Διασκεύασαν το Gimme Hope Joanna του Eddy Grant, με τη θέση της Joanna να παίρνει ο Joachim Low, από τον οποίο ζητούν να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα για τα «Panzer». Το κλιπάκι κυκλοφόρησε πριν την έναρξη του Μουντιάλ, τώρα όμως οι δημιουργοί του έβγαλαν μια….  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..... ανανεωμένη έκδοση, συμπεριλαμβάνοντας ορισμένα από τα γεγονότα του τρέχοντος θεσμού.
Στα περίπου τρία λεπτά που διαρκεί το video clip γίνεται αναφορά με έξυπνο και υπαινικτικό τρόπο σχεδόν σε ό,τι έχει συμβεί σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και σε παλαιότερα. Από το αστείο γκολ που δέχθηκε ο Robert Green στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τις ΗΠΑ, την… επανάσταση που κήρυξαν οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας, το κλάμα του Hong Yong-Jo πριν από κάθε παιχνίδι της Βορείου Κορέας, μέχρι και το φτύσιμο του Frank Rijkaard στον Rudi Voller στο Γερμανία – Ολλανδία του 1990.
Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα όσα διαδραματίζονται, αφού δε λείπουν οι αναφορές στους Αργεντίνους, τους Σέρβους, τους διαιτητές τις βουβουζέλες και σε ακόμα περισσότερα. Στο ρόλο των… τραγουδιστών είναι, πέρα από τους ποδοσφαιριστές της «Nationalmannschaft» και αρκετές προσωπικότητες της Γερμανίας, όπως η Angela Merkel, η Lena της Eurovision 2010 και ο… Πάπας.

Παρακολουθήστε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια: