ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Mία ...σαραντάρα ήθελε ο ''Τζόλε''

jole
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς την είχε ανοικτή, μπροστά του, την πόρτα αλλά την έκλεισε. Ίσως χωρίς να το καταλάβει. Η ουσία είναι ότι …τρέλανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη όταν του είπε ότι θέλει μισθό κοντά στα 40.000 ευρώ τον μήνα και πλήρη έλεγχο στις συζητήσεις και τις προτάσεις για τις μεταγραφές, προκειμένου να δεχθεί να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό. Ο ''Τζόλε'' μάλλον πίστεψε ότι ήλθε ξανά η εποχή με τις παχιές αγελάδες αλλά έκανε λάθος. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά .... ενόχλησε τόσο τον Μαρινάκη ώστε ενώ τον θέλει δίπλα του, τον άφησε να πάει στο καλό με την αόριστη κουβέντα ‘’θα τα ξαναπούμε‘’. Αν λογικευθεί,τα ξαναλένε για να τον έχει τεχνικό σύμβουλο του. Ο Κοβάσεβιτς φέρθηκε διαφορετικά και βγήκε κερδισμένος αφού ήδη έπιασε δουλειά.

Στον
Παναθηναικό δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για να πουλήσουν έστω έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Διαφορετικά, θα ζητήσουν μείωση έως και 40% από τους Σισέ, Τζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Καραγκούνη, αυτούς δηλαδή που παίρνουν τα πιο πολλά.

Ο
Ηρακλής έμεινε στην κατηγορία αλλά για να κινηθεί θα πρέπει να πουλήσει παίκτη του αφού διαφορετικά δεν μπορεί να βρεί λύσεις. Ο Παπαστεριανός ίσως είναι καλή περίπτωση, αλλά η ΑΕΚ τον θέλει ουσιαστικά χωρίς προκαταβολή.

Για τα εμπορικά δικαιώματα του Ολυμπιακού τον πρώτο λόγο έχει πλέον ο
Σωκράτης Κομινάκης. Μαζί του γίνονται όλες οι επαφές. Από αύριο μάλιστα αποκτά και δικαίωμα υπογραφής ως νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μέτρησε θετικά για τον
Σάντος το γεγονός ότι ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή, στις επαφές του με την ΕΠΟ, πως θέλει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα ώστε να είναι καθημερινά στην Ομοσπονδία και σε επαφή με τις ομάδες και τους συνεργάτες του. Ο Ρεχάγκελ δεν έμενε περισσότερο από 2 μήνες τον χρόνο στη χώρα μας . Κι αν ήταν και τόσο….

Η κόπωση που δημιουργεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού όλη αυτή η συζήτηση για τα διοικητικά της ΠΑΕ και για το μετοχικό σχήμα της, αποτυπώνεται πλέον και στις μετρήσεις οι οποίες γίνονται σε κάθε αναφορά στον Τύπο. Πιο πολύ ‘’πουλάει’’ η αναφορά στο όνομα του Φρέιτας ή κάποιου ποδοσφαιριστή, παρά η κουβέντα για τον ‘’Τζίγγερ’’ ή τον Βγενόπουλο.


Ο Αμερικανός
Τζόνσον θα ήθελε να μείνει στον Άρη, αλλά αν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπεί θέμα με το 45% της Εφορίας αφού προκύπτει  επιπλέον επιβάρυνση 270.000 ευρώ τον χρόνο για τις αποδοχές του.

Όλες οι ομάδες της
Σούπερ Λίγκα ‘’ξεφορτώνονται‘’ συμβόλαια ποδοσφαιριστών ώστε να μειώσουν τα κόστη τους για τη νέα σαιζόν. Έτσι, περισσεύει χώρος για νέους σε ηλικία παίκτες που αμείβονται με ψίχουλα. Με αυτό τον τρόπο, μόνο από την Σούπερ Λίγκα προβλέπεται ότι θα μείνουν άνεργοι τουλάχιστον 100 ποδοσφαιριστές.

Δημοσίευμα της ‘’Νταίιλυ Μίρρορ’’ αναφέρει ότι η
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει 10.000.000 λίρες για τον Νίνη στον Παναθηναϊκό Δηλαδή, θα προσφέρει πιο πολλά. χρήματα ακόμα κι από το ποσό της ρήτρας που υπάρχει για τον Νίνη κι είναι 10.000.000 ευρώ. Όπως είχε δώσει, η ίδια ομάδα, 6.000.000 λίρες για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Παραμυθούπολη ή μανατζερούπολη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: